Charles Boudet

CEO, France

 Charles is verantwoordelijk voor de algemene strategie en de activiteiten van JLL in Frankrijk.

Charles, woonachtig in Parijs, is terug in zijn geboorteland na een 18-jarige professionele carrière in Rusland en Duitsland.

Hij heeft zowel binnen als buiten de vastgoedsector ervaring opgedaan. Hij was Supply Chain Director bij het wereldwijde voedingsbedrijf Danone, voordat hij in 2006 bij JLL in Moskou in dienst trad als Head of Office en Industrial Agency. Drie jaar later werd hij hoofd van het Russische bedrijf.

Charles keerde in 2015 samen met zijn vrouw en vier kinderen terug naar Parijs om CEO te worden van JLL Frankrijk. Daarnaast houdt hij toezicht op de Logistics & Industrial and Office Agency & Tenant Representation-bedrijven in heel EMEA – waar zijn brede ervaring goed van pas komt.

Charles persoonlijke passie voor technologie komt ook tot uiting in zijn werk. Zo richt hij zich op het opnieuw vormgeven van de diensten van JLL door data en technologie centraal te stellen in het bedrijf. Als senior sponsor van de digitale productenstrategie, zit hij in het bestuur van een PropTech partnership, dat mede door JLL is opgericht.

Op dit moment moet JLL echter nog professionele partnerschappen aangaan voor zijn andere passies, namelijk skiën en voetbal.