Over JLL

SEE A BRIGHTER WAY. Wij zetten ons in voor een betere toekomst voor onze klanten, onze mensen, onze planeet en onze bevolking. Door vernieuwende technologie te combineren met onze wereldwijd erkende expertise, creëren we mogelijkheden die een betere toekomst voor iedereen mogelijk maken.

Bij JLL zijn we er trots op dat we dingen anders doen. Wij zien de bebouwde omgeving als een krachtig middel waarmee we de wereld ten goede kunnen verbeteren. Door innovatieve technologie en slimme data te combineren met onze wereldwijd erkende expertise, bieden we unieke mogelijkheden om succes te realiseren.

We helpen bij het aan- en verhuren, (ver)bouwen, gebruiken en investeren in een breed scala aan vastgoed. Waaronder industrieel en logistiek vastgoed, kantoren, winkels, woningen en life science. Van startups tot multinationals; onze klanten zijn actief in verschillende sectoren, zoals het bankwezen, energie, gezondheidszorg, recht, biowetenschappen, productie en technologie.

SEE A BRIGHTER WAY

Er is de conventionele manier om dingen te doen, en er is de JLL-manier. Een meer innovatieve, intelligente en menselijke manier. SEE A BRIGHTER WAY; ontdek hoe JLL u kan helpen.
 
Het realiseren van ambities staat centraal in alles wat we doen.

Verder denken

SEE A BRIGHTER WAY. Ontdek hoe wij onze klanten van over de hele wereld hierbij helpen. Bekijk ons jaarverslag en de meest recente informatie over onze organisatie. Bezoek ook onze Investor relations website.
   

Ontmoet onze management teams

Het zijn onze mensen die het verschil maken. Maak kennis met de leiders van JLL die onze klanten helpen een betere toekomst te zien.
Wij geloven in teamwork - wij delen om te slagen.

Als één team bereiken we onze gemeenschappelijke doelen en delen we onze wederzijdse successen. We verenigen locaties en functies om teams van wereldklasse op te bouwen die eersteklas service bieden.

Wij geloven in ethiek in alles wat we voor onze klanten doen - wij handelen eerlijk en verantwoordelijk.

Onze klanten vertrouwen erop dat wij in hun belang handelen. Het is een verantwoordelijkheid die wij serieus nemen en daarom zetten we ons in voor duidelijke principes, een sterk gevoel voor integriteit en de hoogste wereldwijde normen.

Wij geloven in excellentie - we streven ernaar om uitzonderlijk te zijn.

We willen groeien en het beter doen voor onze klanten en onszelf. Daarom zetten we ons in voor het beste en zijn we altijd op zoek naar nieuwe en innovatieve manieren om ambities waar te maken.

Wat wij
geloven

Onze kernwaarden geven vorm aan onze cultuur en bepalen wie we zijn. Deze benadrukken onze betrokkenheid bij onze klanten, bij onze omgeving en bij elkaar, en geven richting aan alles wat we doen. Wij geloven sterk in teamwork, ethiek en uitmuntendheid.

JLL Spark: 
vastgoed ontmoet
technologie

JLL Spark zet zich in voor de transformatie van de vastgoedsector door middel van technologische innovatie. JLL Spark zorgt voor de lichtvoetigheid van een startup, ondersteund door de expertise en middelen van JLL. Onder leiding van ervaren Silicon Valley ondernemers met een succesvolle staat van dienst in het opbouwen van en investeren in technologiebedrijven, bieden de strategische PropTech investeringen van JLL Spark de mogelijkheid om innovatieve producten te leveren aan eigenaren en beheerders van vastgoed.

LaSalle is een van 's werelds grootste vermogensbeheerders

LaSalle Investment Management is een van 's werelds grootste en meest diverse vastgoedbeleggingsmaatschappijen en een onafhankelijke dochteronderneming van Jones Lang LaSalle Incorporated. Het team richt zich op het leveren van concurrerende beleggingsprestaties door middel van economische en vastgoedmarktcycli voor hun klanten. Met expertise op het gebied van vastgoed effecten en gemengde fondsen tot wereldwijde indirecte investeringen.

Tétris is de vooraanstaande Design+Build specialist voor commercieel vastgoed

Onze dochteronderneming Tétris streeft ernaar om het interieur van commercieel vastgoed (kantoren, hotels, retail, zorg en logistiek) zo te ontwerpen dat medewerkers productief kunnen werken en klanten een ultieme beleving hebben. Vanaf het ontwerpconcept tot aan de oplevering van de bouw neemt Tétris als full-service dienstverlener alle zorgen voor een nieuw interieurdesign uit handen. Tétris brengt inspirerende, efficiënte en groenere werkomgevingen tot leven voor diverse soorten bedrijven. Met kantoren in 15 landen werkt Tétris zowel voor wereldwijde multinationals als voor lokale spelers. Tétris bedenkt en levert een interieurconcept dat het beste aansluit bij uw ambitie en behoeften. 

Ons wereldwijde duurzaamheidsprogramma

Toonaangevend zijn op het gebied van duurzaamheid is essentieel voor JLL's missie om de toekomst van vastgoed vorm te geven voor een betere wereld.
 
Ons wereldwijde programma richt zich op drie gebieden waar JLL het grootste verschil kan maken voor onze collega's, klanten en gemeenschappen: klimaatactie om duurzaam vastgoed te creëren, gezonde ruimtes voor iedereen en inclusieve plaatsen waar geleefd kan worden.

Klimaatacties

voor duurzaam vastgoed
Wij nemen klimaatmaatregelen die de transitie naar net zero versnellen, rendement verbeteren, risico's beperken en bijdragen aan een betere wereld.

Gezonde omgevingen

voor iedereen
We creëren veilige en gezonde omgevingen die productiviteit, welzijn en duurzaamheid stimuleren.

Inclusieve ruimtes


voor alle groepen van de bevolking                                                       We bieden eerlijke en inclusieve ruimtes die een positieve sociale impact hebben en eerlijke kansen creëren.

Awards &
erkenning

Van al onze prestaties zijn we trots op de excellentie van ons werk, de mogelijkheden voor persoonlijke groei die we onze mensen bieden en de bijdrage die we leveren aan onze gemeenschappen. We zijn vereerd dat we door gerespecteerde organisaties erkend worden voor ons succes.

Bloomberg | 2020-2023

Gender-Equality Index

Ethisphere | 2008-2020

Ethics Inside Certification

Ethisphere | 2008-2024

World's Most Ethical Company

Fortune | 2015-2024

Fortune 500® – #193

Volg ons

Blijf in contact via social media