Over JLL

Wij zijn er om renderende mogelijkheden en indrukwekkende ruimtes over de hele wereld te creëren waar mensen hun ambities kunnen waarmaken. Daarmee bouwen we aan een betere toekomst voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving.

Wij zijn een wereldleider in vastgoeddiensten, gedreven door een ondernemerschap. Wij willen dat de meest ambitieuze klanten met ons samenwerken en de meest ambitieuze mensen voor ons werken. Zo eenvoudig is het.

Wij adviseren eigenaren, gebruikers en investeerders in commercieel vastgoed in een groot aantal sectoren. Van technologische startups tot multinationals, onze klanten omvatten het bankwezen, energie, gezondheidszorg, rechten, biowetenschappen, productie en technologie.

Realiseer uw
ambities

Bij JLL omarmen we de menselijke kant van het zakendoen, wat ons beter maakt in het leveren van de beste resultaten.

Ambities realiseren gaat over het benutten van het potentieel binnen elk individu, elke klant en elk bedrijf.

Het realiseren van ambities staat centraal in alles wat we doen.

Verder denken

Ontdek hoe wij onze klanten over de hele wereld helpen hun ambities waar te maken. Bekijk ons jaarverslag en de laatste bedrijfsinformatie. Bezoek bovendien onze Investor relations site.
   

Ontmoet onze management teams

Het zijn onze mensen die het verschil maken. Zij helpen onze klanten bij het realiseren van hun ambities.
Wij geloven in teamwork - wij delen om te slagen.

Als één team bereiken we onze gemeenschappelijke doelen en delen we onze wederzijdse successen. We verenigen locaties en functies om teams van wereldklasse op te bouwen die eersteklas service bieden.

Wij geloven in ethiek in alles wat we voor onze klanten doen - wij handelen eerlijk en verantwoordelijk.

Onze klanten vertrouwen erop dat wij in hun belang handelen. Het is een verantwoordelijkheid die wij serieus nemen en daarom zetten we ons in voor duidelijke principes, een sterk gevoel voor integriteit en de hoogste wereldwijde normen.

Wij geloven in excellentie - we streven ernaar om uitzonderlijk te zijn.

We willen groeien en het beter doen voor onze klanten en onszelf. Daarom zetten we ons in voor het beste en zijn we altijd op zoek naar nieuwe en innovatieve manieren om ambities waar te maken.

Wat wij
geloven

Onze kernwaarden geven vorm aan onze cultuur en bepalen wie we zijn. Deze benadrukken onze betrokkenheid bij onze klanten, bij onze omgeving en bij elkaar, en geven richting aan alles wat we doen. Wij geloven sterk in teamwork, ethiek en uitmuntendheid.

JLL Spark: 
vastgoed ontmoet
technologie

JLL Spark zet zich in voor de transformatie van de vastgoedsector door middel van technologische innovatie. JLL Spark zorgt voor de lichtvoetigheid van een startup, ondersteund door de expertise en middelen van JLL. Onder leiding van ervaren Silicon Valley ondernemers met een succesvolle staat van dienst in het opbouwen van en investeren in technologiebedrijven, bieden de strategische PropTech investeringen van JLL Spark de mogelijkheid om innovatieve producten te leveren aan eigenaren en beheerders van vastgoed.

LaSalle is een van 's werelds grootste vermogensbeheerders

LaSalle Investment Management is een van 's werelds grootste en meest diverse vastgoedbeleggingsmaatschappijen en een onafhankelijke dochteronderneming van Jones Lang LaSalle Incorporated. Het team richt zich op het leveren van concurrerende beleggingsprestaties door middel van economische en vastgoedmarktcycli voor hun klanten. Met expertise op het gebied van vastgoed effecten en gemengde fondsen tot wereldwijde indirecte investeringen.

Tétris is de vooraanstaande Design+Build specialist voor commercieel vastgoed

Het team van Tétris streeft ernaar om het interieur van commercieel vastgoed (kantoren, hotels, retail, zorg en logistiek) zo te ontwerpen dat medewerkers optimale prestaties kunnen leveren en klanten een ultieme beleving hebben. Vanaf het ontwerpconcept tot aan de oplevering van de bouw neemt Tétris als full-service dienstverlener alle zorgen voor een nieuw interieurdesign uit handen. Tétris brengt inspirerende, efficiënte en groenere werkomgevingen tot leven voor diverse soorten bedrijven. Met kantoren in 15 landen werkt Tétris zowel voor wereldwijde multinationals als voor lokale spelers. Tétris bedenkt en levert een interieurconcept dat het beste aansluit bij uw ambitie en behoeften. 

Awards &
erkenning

Van al onze prestaties zijn we trots op de excellentie van ons werk, de mogelijkheden voor persoonlijke groei die we onze mensen bieden en de bijdrage die we leveren aan onze gemeenschappen. We zijn vereerd dat we door gerespecteerde organisaties erkend worden voor ons succes.

Bloomberg | 2020

Gender-Equality Index

Ethisphere | 2008-2020

Ethics Inside Certification

Ethisphere | 2008-2022

World's Most Ethical Company

Volg ons

Blijf in contact via social media