Laura Adams

Chief Human Resources Officer

Laura richt zich erop om van JLL een buitengewone werkgever te maken: een waarbij medewerkers zich gesteund en gewaardeerd voelen, en vinden dat zij op hun best kunnen presteren.

Laura en haar team zorgen ervoor dat het bedrijf effectief het diverse talent werft, ontwikkelt, betrekt en beloont, dat bijdraagt aan het doel van JLL om de toekomst van vastgoed te vormen voor een betere wereld. 

Sinds ze in 2005 bij JLL kwam, heeft Laura opeenvolgende managementposities vervuld binnen de HR-organisatie. He beschikt over uitgebreide ervaring in het uitlijnen van personeelsplannen met bedrijfsstrategie en het leiden van grootschalige bedrijfstransformaties, en ze is een groot voorvechter van medewerkerswelzijn en inclusie. Voordat ze HR officer werd, werkte Laura voor JLL als teamleider HR voor de bedrijfslinies wereldwijde markten, kapitaalmarkt en werkdynamiek. Laura is lid van de Global Executive Board van JLL, die de strategische richting van het bedrijf vormgeeft en levert.

Voor ze bij JLL kwam, was Laura een HR-bedrijfspartner bij Washington Mutual Bank en vervulde ze verschillende HR-rollen bij Diamond Technology Partners, een wereldwijd bedrijf in digitale consultancy.

Laura heeft een sociologiediploma van de Eastern Michigan University en een M.B.A. van de University of Notre Dame.