Hotels & hospitality

JLL ondersteunt bij uw hotel vastgoed. Van marktverkenning, hotelacquisitie, ontwerp, ontwikkeling, renovatie, pre-opening, exploitatie, herfinanciering en verkoop.

Wat is uw
ambitie?

Verken markten, verbeter de gastervaring, ontdek hotel en hospitality investeringen of kom in contact met wereldwijde investeerders.

     

Ontdek de markt

Identificeer de juiste markt en vastgoed om in te investeren op basis van uw visie en de huidige en voorspellende trends in toerisme. Krijg aanbevelingen voor het hoogste en beste gebruik van land of gebouwde omgeving.

Ontvang strategisch beleggingsadvies

Analyseer belangrijke markt- en vastgoedtrends. Ontvang nauwkeurige taxaties en advies om de waarde te maximaliseren en het risico in uw horecaportefeuille of -platform te minimaliseren. 

Vastgoed kopen, platforms en kapitaal aantrekken

Vind de investeringsmogelijkheden die bij uw voorkeuren passen, zoek kapitaal tegen een concurrerend tarief en krijg ondersteuning bij contractbeoordeling en due diligence. Verlaag uw rente bij de herfinanciering van een bestaande investering.

Ontwerpen, ontwikkelen of renoveren

Mooie, functionele ruimtes leveren voor gasten en de gemeenschap. Ervoor zorgen dat elk element van uw project, van kostenbeheersing tot leveranciersselectie, nauwgezet wordt beheerd. Breng uw visie tot leven. 

Beheer van hotelactiviteiten

Zorg voor de best mogelijke ervaring voor uw gasten met geïnformeerd, proactief beheer en slimme investeringen. Ontvang strategische input over belangrijke beslissingen en procedures - van de selectie van exploitanten en contractonderhandelingen tot budget- en kapitaaluitgaven.

Verkopen van hotel eigendom

Bepaal uw strategie en breng uw bezit of bedrijf onder de aandacht van de juiste kopers met strategische marketing van uw onroerend goed. Krijg toegang tot een wereldwijd netwerk van hotelinvesteerders, en krijg due diligence-ondersteuning tijdens het verkoopproces.

Schrijf je in om op de hoogte te blijven.

Bespreek uw
wensen met ons

Ontdek hoe uw vastgoedbeslissingen een positief effect kunnen hebben op uw hotelvastgoed en verbeter de faciliteiten.