Karen Brennan

Chief Financial Officer

Karen is verantwoordelijk voor het behoud van de financiële kracht van het bedrijf.

Als lid van de Global Executive Board geeft Karen vorm en invulling aan de strategische visie en transformatieagenda van JLL.

Ze werkt al meer dan 20 jaar bij LaSalle en JLL en heeft in die tijd met succes gewerkt in leidende posities op het gebied van leiderschap, investeringen en asset- en portfoliomanagement in verschillende markten wereldwijd. Eerder was Karen Brennan CEO van LaSalle Europe, gevestigd in Londen. Daar was zij verantwoordelijk voor het pan-Europese investeringsbeheer in de private equity vastgoedsector - met een AUM-volume van 22 miljard dollar.

Karen Brennan begon haar carrière bij LaSalle in 1999 op de afdeling Acquisitions in Baltimore. In 2001 verhuisde ze naar Chicago en nam ze de verantwoordelijkheid voor het beheer van de activa en de portefeuille over. Van 2008 tot 2012 werkte ze op de kantoren van Singapore en Hong Kong als portfoliomanager en voor de Asia Opportunity Funds van LaSalle. Daar leverde zij een belangrijke bijdrage aan de herstructurering en stabilisatie van de onderneming in de regio na de financiële crisis.

Bij haar terugkeer in de VS in 2013 stond ze aan het hoofd van de Americas Custom Accounts Group in LaSalle, die AUM ter waarde van meer dan USD 10 miljard beheert. Dit geldt ook voor grote institutionele beleggers, die tot de oudste cliënten van het kantoor behoren.

Karen behaalde een BBA, Summa Cum Laude aan Loyola University Maryland en een M.B.A. aan The University of Chicago Booth School of Business.