Ontmoet onze raad van bestuur

Onze ervaren en gevarieerde raad van bestuur vertegenwoordigt met trots de belangen van onze aandeelhouders en helpt bij het sturen van het beleid van de onderneming op het gebied van bestuur en risicobeheer.

Voorzitter van de raad van bestuur
Jones Lang Lasalle Incorporated
Voormalig President en CEO
TransUnion

Siddharth (Bobby) Mehta werd in 2019 benoemd tot directeur van JLL en in juni 2020 tot voorzitter van de raad van bestuur.

De heer Mehta was van 2007 tot 2012 president en CEO van TransUnion, een wereldwijde leverancier van diensten op het gebied van krediet- en informatiebeheer. Daarvoor bekleedde hij verschillende functies bij het multinationale bank- en financiële dienstverleningsbedrijf HSBC, waaronder als CEO van HSBC North America Holdings en als CEO van HSBC Finance Corporation.

De heer Mehta is lid van de raden van bestuur van The Allstate Corporation, Northern Trust, TransUnion, Entrust Datacard Corporation en Amount. Ook is hij lid van de non-profitbesturen van het Field Museum en het Chicago Public Education Fund.

De heer Mehta heeft een Bachelor of Arts in economie van de London School of Economics en een Master of Business Administration van de University of Chicago.

Bestuursvoorzitter
Jones Lang LaSalle Incorporated

Samen met het senior leiderschap geeft Christian sturing aan een strategie die JLL positioneert als een van 's werelds toonaangevende bedrijven. Deze strategie vraagt om het gebruik van toonaangevende digitale oplossingen om succes te stimuleren voor klanten, werknemers en aandeelhouders.

Christian Ulbrich bekleedt al meer dan vijftien jaar managementfuncties bij JLL. Toen hij in 2005 bij het bedrijf in dienst trad, nam hij de rol van Managing Director voor Duitsland op zich. In 2009 werd hij benoemd tot CEO voor de EMEA-regio en werd hij tevens lid van de Raad van Bestuur. In 2016 nam hij de rol van voorzitter van de Raad van Bestuur op zich en werd hij lid van de Raad van Commissarissen. Voordat hij bij JLL in dienst trad, was Christian zeven jaar lang CEO van de HIH Group in Duitsland, met hoofdkantoor in Hamburg. Voorafgaand aan deze rol had hij al tien jaar lang leidinggevende functies bekleed bij andere nationale en internationale banken.

Christian is een gepassioneerd voorstander van een duurzame, diverse en inclusieve mondiale toekomst. Hij is een vooraanstaand bestuurslid van het Partnering Against Corruption Initiative van het World Economic Forum. Hij is ook lid van de raad van bestuur van Vonovia SE, Europa's grootste residentiële vastgoedonderneming.

Christian behaalde een mastergraad in bedrijfskunde aan de Universiteit van Hamburg, en volgde het GSB-programma van Stanford University. Hij woont in de buurt van Frankfurt, Duitsland.

Voormalig Group Executive 
Organisational Resources 
Rio Tinto Plc

Hugo Bagué is sinds 2011 directeur van JLL.

Hugo was Group Executive voor Rio Tinto Organisational Resources van 2007 tot 2017 en nam de algehele verantwoordelijkheid voor alles van externe zaken tot informatiesystemen en technologie. Rio Tinto Plc is een internationale mijnbouw- en metaalgroep met hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk.

Daarvoor werkte hij bij Hewlett Packard Corporation als Global Vice President van Human Resources voor de Technology Solutions Group. Hij werkte ook voor Compaq Computer, Nortel Networks en Abbott Laboratories.

Hugo behaalde een diploma in taalkunde en postdoctorale kwalificaties in Human Resources en Marketing aan de Universiteit van Gent in België.

Bestuursvoorzitter
Aryaka Networks, Inc.

Matthew Carter werd in november 2018 benoemd tot directeur.

Hij is de CEO van Aryaka Networks, Inc., de toonaangevende aanbieder van cloud- en on-premise-netwerksystemen. Eerder was hij voorzitter en CEO van Inteliquent, dat spraakdiensten op wholesaleniveau voor serviceproviders levert. Daarvoor beklede dhr. Carter verschillende functies bij Sprint Corporation, waaronder voorzitter van Enterprise Solutions – Sprints internationale bedrijfseenheid voor communicatietechnologie van $ 14 miljard.

Hij is lid van de bestuursraden van NRG Energie, Inc en USG Corporation en is oud-lid van de bestuursraden van Inteliquent, Inc. en Apollo Education Group, Inc.

Hij behaalde een masterdiploma in General Management aan de Harvard Business School en een bachelordiploma aan de Northwestern University.

Founding, Managing en General Partner van 
KPCB China en TDF Capital

Tina Ju werd in mei 2021 benoemd tot Director van JLL.

Tina Ju heeft meer dan 30 jaar ervaring in venture capital, investment banking en operations. Ze was medeoprichtster van VTDF China in 2000 en KPCB China in 2007. Eerder in haar carrière werkte mevrouw Ju 10 jaar bij investment banking, onder meer bij Deutsche Bank als hoofd TMT en Transport Asia, bij Merrill Lynch als hoofd Asia Technology en het Corporate Finance Team, en bij Goldman Sachs.

Momenteel zetelt ze in de raad van bestuur van verschillende privébedrijven en het beursgenoteerde fintechbedrijf Yiren Digital Ltd., dat Chinese consumenten oplossingen biedt voor zowel krediet- als vermogensbeheer. Ze is ook lid van de Global Leadership Council van de Oxford Saïd Business School.

Ze behaalde een bachelor in industriële engineering en operations research aan de University of California, Berkeley en een MBA aan de Harvard Business School.

Niet-uitvoerend voorzitter en 
Gepensioneerd Chief Executive Officer 
First Eagle Holdings, Inc.

Bridget is sinds 2016 directeur bij JLL. 

Zij is de niet-uitvoerende voorzitter van First Eagle Holdings, Inc. en is senior adviseur van First Eagle Investment Management en haar CEO. Bridget was voormalig president en chief executive officer van First Eagle, waar ze in 2009 bij in dienst kwam.

Voordat ze bij First Eagle kwam werken, was Bridget werkzaam als chief operating officer, president, chief executive officer en voorzitter van Oppenheimer Funds, Inc., waar ze wordt erkend voor het opzetten van het Oppenheimer Funds' Women & Investing programma, dat zich richt op het opleiden van Amerikaanse vrouwen over de noodzaak om hun persoonlijke financiën te beheren.

Bridget heeft een zitting gehad in een aantal openbare bedrijven en not-for-profit boards. Zij is momenteel lid van de raad van bestuur van Jupiter Fund Management plc., de zakenbank Close Brothers plc. en de onderlinge fondsen van TIAA-CREF.

Bridget, afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk, behaalde een B.Sc. in Psychologie aan de Universiteit van Edinburgh en voltooide postdoctorale studies aan het Edinburgh College of Commerce.

Oud vice-bestuursvoorzitter
Structured and Alternative Investments
John Hancock Financial Services, Inc.

Deborah (Debbie) McAneny werd in 2019 directeur.

Mevr. McAneny heeft gedurende 20 jaar verschillende functies bij John Hancock Financial Services bekleed, waaronder de meest recente: vice-bestuursvoorzitter voor Structured and Alternative Investments. Daarna werkte ze van 2006 tot 2009 als bedrijfsleider bij Benchmark Assisted Living, LLC.

Mevr. McAneny was lid van de bestuursraad van HFF, de toonaangevende kapitaalmarktadviseur overgenomen door JLL. Momenteel maakt ze onderdeel uit van de bestuursraden van KKR Real Estate Finance Trust, Inc., THL Credit Advisors LLC, RREEF Property Trust, Inc. en RREEF America REIT II.

Mevr. McAneny heeft een Bachelor of Science in Business Management van de University of Vermont en een mastergraad Professional Director Certification van de American College of Corporate Directors.

CEO Reinsurance Swiss Re

Moses Ojeisekhoba werd in 2022 benoemd tot directeur.

Dhr. Ojeisekhoba heeft meer dan 20 jaar senior leiderschapservaring in de financiële dienstverlening. Sinds juli 2016 dient hij als Chief Executive Officer Reinsurance voor Swiss Re, waar hij verantwoordelijk is voor de Reinsurance Business Unit van het bedrijf. Hij staat aan het hoofd van de afdelingen vastgoed, ongevallen en ziektekosten. Hij is verantwoordelijk voor de herverzekeringsstrategie en -plannen van het bedrijf in meer dan 20 landen. Hij zet zijn kennis en expertise in voor cliënten over de hele wereld.

Momenteel maakt dhr. Ojeisekhoba deel uit van de raad van bestuur van de Swiss Re Group. Hij is een frequente spreker over onderwerpen als leiderschap, risicokennis, cyberbeveiliging, geopolitieke trends en diversiteit.

Dhr. Ojeisekhoba heeft een bachelordiploma Statistics behaald aan de University of Ibadan, Nigeria en heeft een masterdiploma Management behaald aan London Business School. 

Senior vice-voorzitter en algemeen directeur
Cisco

Jeetu Patel werd in 2019 benoemd tot directeur.

Dhr. Patel is de senior vice-voorzitter en algemeen directeur van het Security and Applications-bedrijf van Cisco. Hij bepaalt de strategie en ontwikkeling van een portfolio met een waarde van meerdere miljarden dollars en heeft P&L-verantwoordelijkheid voor de divisies Security, AppDynamiCS en Collaboration. Voor hij bij Cisco kwam, werkte dhr. Patel als hoofd productmanager en hoofd strategiemanager bij Box, een platform voor cloudcontentmanagement op enterpriseniveau. Hij stuurde de product- en platformstrategie van het bedrijf aan en bepaalde de routekaart en visie voor de lange termijn wat betreft cloudcontentmanagement in de enterprise. Voorheen werkte hij onder meer als algemeen directeur en bestuursvoorzitter van de Syncplicity-bedrijfseenheid van EMC (nu onderdeel van Dell) en was hij oprichter en voorzitter van Doculabs, een onderzoeks- en adviesbedrijf gericht op samenwerking en contentmanagement.

Dhr. Patel is lid van de bestuursraad van HackerRank, een marktleider in technische beoordeling en gesprekssysteem op afstand voor wervingsontwikkelaars.

Hij behaalde een Bachelor of Science in Information Decision Sciences aan de University of Illinois, Chicago (VS).

Gepensioneerd hoofd Financieel Officier 
BlackRock, Inc.

Ann Marie Petach is sinds 2015 bestuurder van JLL en sinds 2016 voorzitter van het Auditcomité.

Van 2007 tot 2014 was Ann Marie senior leider bij BlackRock, Inc., het wereldwijde bedrijf dat namens overheden, bedrijven, stichtingen en particulieren triljoenen dollars aan investeringen beheerde. Meest recentelijk was Ann Marie co-hoofd van U.S. Client Solutions. Daarvoor was zij Chief Financial Officer van BlackRock.

Voordat ze bij BlackRock kwam werken, was Ann Marie vicepresident, penningmeester bij Ford Motor Company, waar ze 23 jaar voor de firma in de VS, Europa en Zuid-Amerika werkte.

Ann Marie is momenteel lid van de raad van bestuur van enkele aan BlackRock gelieerde ondernemingen. Zij is tevens trustee, secretaris en penningmeester van de Financial Accounting Foundation.

Ann Marie behaalde in 1982 een BA-diploma in business en Spaans aan het Muhlenberg College en in 1984 een MSIA diploma aan de Carnegie Mellon University.

Oud hoofd internationaal informatiemanager
Deloitte

Larry Quinlan is in mei 2022 benoemd tot een Director van JLL.

Als Global Chief Information Officer voor Deloitte was dhr. Quinlan verantwoordelijk voor de bedrijfsstrategie en -activiteiten op het gebied van technologie en coördineerde hij meer dan 10.000 IT-professionals in 175 landen. Gedurende zijn 33-jarige dienstverband bij Deloitte heeft dhr. Quinlan aan het hoofd gestaan van belangrijke klantrelaties en heeft hij bestuursraden en CEO's geadviseerd over een groot aantal strategische prioriteiten inzake IT, cyberbeveiliging en digitalisering.

Momenteel zit dhr. Quinlan in het bestuur van ServiceNow. Daarnaast maakt hij onderdeel uit van de non-profitbestuursraden van KIPP Charter Schools Miami en Easterseals South Florida en is hij co-founder van TechPACT, een organisatie die is gericht op inclusie en eerlijkheid binnen de technologische sector. Hij is frequent spreker over onderwerpen als leiderschap, IT-transformatie en diversiteit, eerlijkheid en inclusie.

Dhr. Quinlan heeft een Bachelor of Science in Industrial Management van de University of the West Indies, een Master in Business Administration van Baruch College en heeft een honoraire Doctor of Laws-graad in ontvangst mogen nemen van de University of the West Indies.

Senior Vice President, Chief Financial Officer en Treasurer
Paychex, Inc.

Efrain Rivera werd in oktober 2021 benoemd tot een directeur van JLL.

Dhr. Rivera heeft een uitgebreide ervaring op het gebied van financiën en administratie. Hij is Senior Vice President, Chief Financial Officer en Treasurer bij Paychex, Inc., een marktleider op het gebied van geïntegreerde oplossingen voor vermogensbeheer. Eerder bekleedde hij functies binnen het hoger management, waaronder Corporate Vice President en Chief Financial Officer, van wereldwijd oogzorgbedrijf Bausch & Lomb en in administratie van het hoger onderwijs.

Hij zit in het bestuur van zowel ESL Federal Credit Union als Rochester Regional Health.

Dhr. Rivera heeft een Doctor of Management-titel van Weatherhead School of Management bij Case Western Reserve University, een MBA van de William E. Simon Graduate School of Business bij de University of Rochester en een JD-graad van New York University. Dhr. Rivera heeft zijn B.S. behaald aan Houghton College.