Ontmoet onze raad van
bestuur

Onze ervaren en gevarieerde raad van bestuur vertegenwoordigt met trots de belangen van onze aandeelhouders en helpt bij het sturen van het beleid van de onderneming op het gebied van bestuur en risicobeheer.

Voorzitter van de raad van bestuur
Jones Lang Lasalle Incorporated
Voormalig President en CEO
TransUnion

Siddharth (Bobby) Mehta werd in 2019 benoemd tot directeur van JLL en in juni 2020 tot voorzitter van de raad van bestuur.

De heer Mehta was van 2007 tot 2012 president en CEO van TransUnion, een wereldwijde leverancier van diensten op het gebied van krediet- en informatiebeheer. Daarvoor bekleedde hij verschillende functies bij het multinationale bank- en financiële dienstverleningsbedrijf HSBC, waaronder als CEO van HSBC North America Holdings en als CEO van HSBC Finance Corporation.

De heer Mehta is lid van de raden van bestuur van The Allstate Corporation, Northern Trust, TransUnion, Entrust Datacard Corporation en Amount. Ook is hij lid van de non-profitbesturen van het Field Museum en het Chicago Public Education Fund.

De heer Mehta heeft een Bachelor of Arts in economie van de London School of Economics en een Master of Business Administration van de University of Chicago.

Chief Executive Officer
Jones Lang LaSalle Incorporated

Samen met het senior leiderschap geeft Christian sturing aan een strategie die JLL positioneert als een van 's werelds toonaangevende bedrijven. Deze strategie vraagt om het gebruik van toonaangevende digitale oplossingen om succes te stimuleren voor klanten, werknemers en aandeelhouders.

Christian Ulbrich bekleedt al meer dan vijftien jaar managementfuncties bij JLL. Toen hij in 2005 bij het bedrijf in dienst trad, nam hij de rol van Managing Director voor Duitsland op zich. In 2009 werd hij benoemd tot CEO voor de EMEA-regio en werd hij tevens lid van de Raad van Bestuur. In 2016 nam hij de rol van voorzitter van de Raad van Bestuur op zich en werd hij lid van de Raad van Commissarissen. Voordat hij bij JLL in dienst trad, was Christian zeven jaar lang CEO van de HIH Group in Duitsland, met hoofdkantoor in Hamburg. Voorafgaand aan deze rol had hij al tien jaar lang leidinggevende functies bekleed bij andere nationale en internationale banken.

Christian is een gepassioneerd voorstander van een duurzame, diverse en inclusieve mondiale toekomst. Hij is een vooraanstaand bestuurslid van het Partnering Against Corruption Initiative van het World Economic Forum. Hij is ook lid van de raad van bestuur van Vonovia SE, Europa's grootste residentiële vastgoedonderneming.

Christian behaalde een mastergraad in bedrijfskunde aan de Universiteit van Hamburg, en volgde het GSB-programma van Stanford University. Hij woont in de buurt van Frankfurt, Duitsland.

Voormalig Group Executive 
Organisational Resources 
Rio Tinto Plc

Hugo Bagué is sinds 2011 directeur van JLL.

Hugo was Group Executive voor Rio Tinto Organisational Resources van 2007 tot 2017 en nam de algehele verantwoordelijkheid voor alles van externe zaken tot informatiesystemen en technologie. Rio Tinto Plc is een internationale mijnbouw- en metaalgroep met hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk.

Daarvoor werkte hij bij Hewlett Packard Corporation als Global Vice President van Human Resources voor de Technology Solutions Group. Hij werkte ook voor Compaq Computer, Nortel Networks en Abbott Laboratories.

Hugo behaalde een diploma in taalkunde en postdoctorale kwalificaties in Human Resources en Marketing aan de Universiteit van Gent in België.

Chief Executive Officer of Aryaka Networks, Inc.

Matthew Carter was named a Director in November 2018. He is the CEO of Aryaka Networks, Inc., the leading provider of cloud and on-premises network applications. He previously served as President and CEO of Inteliquent, which provides wholesale voice services for carriers and service providers.

Prior to that role, Mr. Carter held various roles at Sprint Corporation, including President of Enterprise Solutions, Sprint’s $14 billion global communications technology business unit. He serves on the boards of NRG Energy, Inc and USG Corporation, and previously served on the boards of Inteliquent, Inc. and Apollo Education Group, Inc. He earned a master’s degree in general management from Harvard Business School and a bachelor’s degree from Northwestern University.

Gepensioneerd Global Chief Executive Officer 
PricewaterhouseCoopers International Ltd.

Samuel Di Piazza is sinds 2015 directeur van JLL.

Samuel ging in 2009 met pensioen als Global Chief Executive Officer van PricewaterhouseCoopers International Ltd. na acht jaar leiding te hebben gegeven aan het professionele dienstverleningsbedrijf. In 36 jaar bij PwC leidde hij het bedrijf als voorzitter en Senior Partner, de Americas Tax Practice, en was hij lid van het Global Leadership Team.

Na zijn pensionering bij PwC sloot Samuel zich aan bij Citigroup, Inc. en was van 2011 tot 2014 vicevoorzitter van de Global Corporate and Investment Bank.

Samuel is momenteel voorzitter van de raad van bestuur van Mayo Clinic en is lid van de raad van bestuur van DirecTV, Inc., ProAssurance, Inc. en AT&T Inc NYSE-genoteerde bedrijven. Hij is lid van het Uitvoerend Comité van St. Patrick's Cathedral in New York City en The Inner City Scholarship Fund of New York City, een trustee van de USA Foundation Board van het World Economic Forum en lid van het Executive Committee van het National 11 September gedenkteken en museum.

Samuel heeft gediend als trustee van de International Financial Reporting Standards Foundation en is voormalig voorzitter van de International Financial Reporting Standards Foundation Het in Genève gevestigde World Business Council on Sustainable Development, The Conference Board, Inc., Junior Achievement Worldwide en de Financial Accounting Foundation, het toezichtorgaan van de FASB.

Samuel behaalde een B.S. in boekhouding aan de Universiteit van Alabama en een M.S. aan de Universiteit van Houston. Hij is de coauteur van Het opbouwen van publiek vertrouwen: De toekomst van de bedrijfsrapportage.

Founding, Managing en General Partner van 
KPCB China en TDF Capital

Tina Ju werd in mei 2021 benoemd tot Director van JLL.

Tina Ju heeft meer dan 30 jaar ervaring in venture capital, investment banking en operations. Ze was medeoprichtster van VTDF China in 2000 en KPCB China in 2007. Eerder in haar carrière werkte mevrouw Ju 10 jaar bij investment banking, onder meer bij Deutsche Bank als hoofd TMT en Transport Asia, bij Merrill Lynch als hoofd Asia Technology en het Corporate Finance Team, en bij Goldman Sachs.

Momenteel zetelt ze in de raad van bestuur van verschillende privébedrijven en het beursgenoteerde fintechbedrijf Yiren Digital Ltd., dat Chinese consumenten oplossingen biedt voor zowel krediet- als vermogensbeheer. Ze is ook lid van de Global Leadership Council van de Oxford Saïd Business School.

Ze behaalde een bachelor in industriële engineering en operations research aan de University of California, Berkeley en een MBA aan de Harvard Business School.

Niet-uitvoerend voorzitter en 
Gepensioneerd Chief Executive Officer 
First Eagle Holdings, Inc.

Bridget is sinds 2016 directeur bij JLL. 

Zij is de niet-uitvoerende voorzitter van First Eagle Holdings, Inc. en is senior adviseur van First Eagle Investment Management en haar CEO. Bridget was voormalig president en chief executive officer van First Eagle, waar ze in 2009 bij in dienst kwam.

Voordat ze bij First Eagle kwam werken, was Bridget werkzaam als chief operating officer, president, chief executive officer en voorzitter van Oppenheimer Funds, Inc., waar ze wordt erkend voor het opzetten van het Oppenheimer Funds' Women & Investing programma, dat zich richt op het opleiden van Amerikaanse vrouwen over de noodzaak om hun persoonlijke financiën te beheren.

Bridget heeft een zitting gehad in een aantal openbare bedrijven en not-for-profit boards. Zij is momenteel lid van de raad van bestuur van Jupiter Fund Management plc., de zakenbank Close Brothers plc. en de onderlinge fondsen van TIAA-CREF.

Bridget, afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk, behaalde een B.Sc. in Psychologie aan de Universiteit van Edinburgh en voltooide postdoctorale studies aan het Edinburgh College of Commerce.

Former Executive Vice President
Structured and Alternative Investments, John Hancock Financial Services, Inc.

Deborah (Debbie) McAneny was named a Director in 2019.

Ms. McAneny held various roles at John Hancock Financial Services over 20 years, including most recently as Executive Vice President for Structured and Alternative Investments. Following that, she was the Chief Operating Officer of Benchmark Assisted Living, LLC from 2006 to 2009. 

Ms. McAneny served on the Board of Directors of HFF, the leading capital markets advisor recently acquired by JLL, and currently holds board seats at KKR Real Estate Finance Trust, Inc., THL Credit Advisors LLC, RREEF Property Trust, Inc., and RREEF America REIT II.

Ms. McAneny holds a Bachelor of Science in Business Management from the University of Vermont and a Masters Professional Director Certification from the American College of Corporate Directors.

 

Senior Vice President and General Manager Cisco

Jeetu Patel was named a Director in 2019.

Mr. Patel is the Senior Vice President and General Manager Cisco., a leading enterprise cloud content management platform. Prior to his current roles at Box, he served as Chief Strategy Officer and led the creation of the Box Platform business unit with oversight responsibility for product strategy, marketing and developer relations. His previous roles include General Manager and Chief Executive of the Syncplicity business unit of EMC (now part of Dell) and President of Doculabs, a research and advisory firm focused on collaboration and content management.

Mr. Patel serves on the board of directors of HackerRank.

He earned a Bachelor of Science in Information Decision Sciences from the University of Illinois Chicago.

Voormalig voorzitter van de raad van bestuur
Jones Lang LaSalle Incorporated
en gepensioneerd President of Corporate and Institutional Services
Northern Trust Corporation

Sheila Penrose is sinds 2002 directeur van JLL. Ze was van 2005 tot mei 2020 voorzitter van de raad van bestuur.

Mevrouw Penrose werkte meer dan 23 jaar bij Northern Trust Corporation, een bankholding en een wereldwijde aanbieder van persoonlijke en institutionele financiële diensten. Bij Northern Trust was zij President of Corporate and Institutional Services en was ze lid van het Management Committee. Ze stopte in 2000 bij het bedrijf.

Mevrouw Penrose is lid van de raad van bestuur van McDonald's Corporation en was van 2001 tot 2007 Executive Advisor van The Boston Consulting Group.

Mevrouw Penrose behaalde een bachelordiploma aan de University of Birmingham in Engeland en een masterdiploma aan de London School of Economics. Ze volgde ook het Executive Program van de Stanford Graduate School of Business.

Gepensioneerd hoofd Financieel Officier 
BlackRock, Inc.

Ann Marie Petach is sinds 2015 bestuurder van JLL en sinds 2016 voorzitter van het Auditcomité.

Van 2007 tot 2014 was Ann Marie senior leider bij BlackRock, Inc., het wereldwijde bedrijf dat namens overheden, bedrijven, stichtingen en particulieren triljoenen dollars aan investeringen beheerde. Meest recentelijk was Ann Marie co-hoofd van U.S. Client Solutions. Daarvoor was zij Chief Financial Officer van BlackRock.

Voordat ze bij BlackRock kwam werken, was Ann Marie vicepresident, penningmeester bij Ford Motor Company, waar ze 23 jaar voor de firma in de VS, Europa en Zuid-Amerika werkte.

Ann Marie is momenteel lid van de raad van bestuur van enkele aan BlackRock gelieerde ondernemingen. Zij is tevens trustee, secretaris en penningmeester van de Financial Accounting Foundation.

Ann Marie behaalde in 1982 een BA-diploma in business en Spaans aan het Muhlenberg College en in 1984 een MSIA diploma aan de Carnegie Mellon University.