Neil Murray

CEO, Work Dynamics

Neil staat aan het hoofd van JLL's wereldwijde Corporate Solutions bedrijfsonderdeel, dat bedrijven en openbare instellingen voorziet van strategie, diensten, producten en technologie die de prestaties van hun werkplekken, vastgoedportefeuilles en mensen verbeteren.

Neil is lid van de Global Executive Board van JLL, die verantwoordelijk is voor de strategische koers van het bedrijf. Hij fungeert ook als wereldwijde sponsor voor de adviesraad van JLL's corporate client advisory board.

Voorafgaand aan zijn huidige functie was Neil woonachtig  in Londen, waar hij in 2017 in dienst trad bij JLL als EMEA CEO, Corporate Solutions.

Neil gelooft met hart en ziel in de krachtige impact die werkplekken kunnen hebben op de menselijke en financiële prestaties van een organisatie. Zijn carrière was gericht op het begeleiden van transformaties en het leveren van vastgoeddiensten voor grote multinationale ondernemingen.

Neils passie voor werkplekken en onroerend goed begon in 1998, toen hij bij het facilitair onderhoudsbedrijf GSH Group in verschillende regionale leidinggevende functies over de hele wereld werkzaam was. Van daaruit ging hij naar de wereldwijde outsourcing specialist Sodexo, waar hij CEO van Corporate Services en voorzitter voor het Verenigd Koninkrijk en Ierland was.

Neil heeft een diploma in werktuigbouwkunde van het Trinity College in Dublin. Oorspronkelijk afkomstig uit Ierland, woont hij nu in Chicago met zijn vrouw en drie kinderen.