Carrière

Bij JLL maken we jouw ambities tot onze business. Wij willen dat jouw creativiteit tot bloei komt en we horen jouw ideeën graag. We omarmen verschillende perspectieven en we zijn geïnteresseerd in de jouwe.

Ontdek carrièremogelijkheden over de hele wereld:

Wat betekent een betere wereld voor jou?

JLL's doel is vandaag belangrijker dan ooit, nu we samenwerken om de toekomst van vastgoed vorm te geven voor een betere wereld. Bekijk deze video om te zien wat een betere wereld betekent voor JLL collega's over de hele wereld.

Leer ons kennen

We willen leiders ontwikkelen op elk niveau van onze organisatie. Als we jou aannemen, willen we jouw leiderschapspotentieel zien.  Voor ons zijn leiders mensen die groots kunnen denken, die anderen kunnen helpen om verandering te stimuleren, dingen voor elkaar te krijgen, terwijl ze de business op de eerste plaats zetten en anderen onderweg inspireren.

Onze gemeenschappelijke waarden zoals teamwork, ethiek en excellentie vormen de kern van alles wat we doen. Wij beloven onze mensen te helpen hun ambities waar te maken door hen nieuwe mogelijkheden te laten ontdekken, expertise op te bouwen, een loopbaan op te bouwen, met getalenteerde mensen te werken en hierin te slagen.  

Wat wij bieden

Diversiteit

Wij zijn succesvol doordat wij diversiteit hoog in het vaandel hebben en benutten de diverse achtergronden, vaardigheden en ideeën van al onze mensen.

Mobiliteit

Ons brede scala aan mogelijkheden en wereldwijde bereik bieden een enorm platform waarmee onze mensen hun carrière kunnen ontwikkelen.  

Ethiek

We zijn er trots op dat wij sterke principes van zakelijke en professionele ethiek op elk niveau in ons bedrijf verweven hebben en deze promoten.   

Benefits

We bevorderen een cultuur die mensen op kantoor en daarbuiten beloont en we willen ervoor zorgen dat je toegang hebt tot alles wat je nodig hebt om jouw ambities waar te maken.   

De wereld van JLL

We werken hard, maar hebben veel plezier met onze mensen die ons zo uniek maken.

Recruitment
proces

Wat je als kandidaat kunt verwachten als je solliciteert op een rol bij JLL.  
Waar zijn we naar op zoek? 

We zijn op zoek naar ambitieuze kandidaten die onze waarden van teamwork, ethiek en excellentie kunnen laten zien. We zijn ook van mening dat de meest succesvolle mensen in ons bedrijf diegenen zijn die leiderschapskwaliteiten laten zien, in welke vorm dan ook.

Careers

Ambitieus en op zoek naar baan in het vastgoed?