Christian Ulbrich

Chief Executive Officer & President

Christian heeft de algehele verantwoordelijkheid voor de bedrijfsstrategie en de verdere groei van het bedrijf. Hij is tevens voorzitter van JLL's Global Executive Board.

Samen met het senior leiderschap geeft Christian sturing aan een strategie die JLL positioneert als een van 's werelds toonaangevende bedrijven. Deze strategie vraagt om het gebruik van toonaangevende digitale oplossingen om succes te stimuleren voor klanten, werknemers en aandeelhouders.

Christian Ulbrich bekleedt al meer dan vijftien jaar managementfuncties bij JLL. Toen hij in 2005 bij het bedrijf in dienst trad, nam hij de rol van Managing Director voor Duitsland op zich. In 2009 werd hij benoemd tot CEO voor de EMEA-regio en werd hij tevens lid van de Raad van Bestuur. In 2016 nam hij de rol van voorzitter van de Raad van Bestuur op zich en werd hij lid van de Raad van Commissarissen. Voordat hij bij JLL in dienst trad, was Christian zeven jaar lang CEO van de HIH Group in Duitsland, met hoofdkantoor in Hamburg. Voorafgaand aan deze rol had hij al tien jaar lang leidinggevende functies bekleed bij andere nationale en internationale banken.

Christian is een gepassioneerd voorstander van een duurzame, diverse en inclusieve mondiale toekomst. Hij is een vooraanstaand bestuurslid van het Partnering Against Corruption Initiative van het World Economic Forum. Hij is ook lid van de raad van bestuur van Vonovia SE, Europa's grootste residentiële vastgoedonderneming.

Christian behaalde een mastergraad in bedrijfskunde aan de Universiteit van Hamburg, en volgde het GSB-programma van Stanford University. Hij woont in de buurt van Frankfurt, Duitsland.