Christian Ulbrich

Chief Executive Officer & President

Christian heeft de algemene verantwoordelijkheid voor de strategische richting en de verdere groei van het bedrijf. Hij is ook voorzitter van de Global Executive Board van JLL.

Naast het senior management is Christian verantwoordelijk voor de strategie die JLL tot de leidende bedrijven in de wereld maakt. De visie vraagt om het omarmen van de belangrijkste digitale oplossingen op de markt om klanten, medewerkers en aandeelhouders te helpen succes te boeken. 

Christian vervult al meer dan tien jaar leidinggevende functies bij JLL. In 2005 trad hij in dienst als algemeen directeur voor Duitsland. In 2009 werd hij CEO voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika en lid van de GEB. Daarvoor werkte Christian zeven jaar als CEO van de Hamburgse HIH-groep, na tien jaar in leidinggevende functies bij Duitse en internationale banken.

Christian is een gepassioneerd voorstander van een duurzame, diverse en wereldwijde toekomst. Hij is bestuurslid van de Vanguard Board van het Partnering Against Corruption Initiative van het World Economic Forum. Hij is ook lid van de raad van bestuur van Vonovia SE, de grootste Europese residentiële vastgoedonderneming.

Christian is afgestudeerd in bedrijfskunde aan de Universiteit van Hamburg en heeft het GSB-programma van de Stanford University gevolgd. Hij woont in de buurt van Frankfurt, Duitsland.