Wereldwijd duurzaamheids
programma

Het doel van JLL is om de toekomst van vastgoed vorm te geven voor een betere wereld. Daarom is het essentieel om een voorloper zijn op het gebied van duurzaamheid.

Ons duurzaamheids programma

Duurzaamheid is belangrijk voor JLL omdat het de mogelijkheid biedt om langdurige waarde te leveren aan onze aandeelhouders, klimaatbeleid voor duurzaam vastgoed stimuleert, veilige en gezonde omgevingen voor iedereen creëert en inclusieve ruimtes voor bloeiende gemeenschappen biedt.

Onze aanpak
 

Klimaatacties 

voor duurzaam vastgoed
We nemen urgente klimaatacties die een toekomst zonder uitstoot nog dichterbij brengen, prestaties verbeteren, risico's verminderen en een betere wereld helpen vorm te geven.

Gezonde omgevingen

voor iedereen
We creëren veilige en gezonde omgevingen die productiviteit, welzijn en duurzaamheid stimuleren.

Inclusieve ruimtes

voor bloeiende gemeenschappen.
We bieden eerlijke en inclusieve ruimtes die een positieve sociale impact hebben en eerlijke kansen creëren.


De problemen worden ondersteund door onze toewijding aan de hoogste normen van bestuur en ethiek. We handelen eerlijk en met integriteit om inclusieve, verantwoordelijke en langdurige relaties op te bouwen en te behouden. Ethische bedrijfsvoering bepaalt hoe we handelen en definieert wie we zijn en wat we doen.

Hoe we onze strategie implementeren

De internationale duurzaamheidsstrategie is ontwikkeld door het team voor internationale duurzaamheid, in samenwerking met interne aandeelhouders zoals het Global Executive Board, Corporate ESG Board, koplopers op het gebied van duurzaamheid en implementatie, regionale en nationale middelen, en teams voor zakelijke lijnen/functies. De uiteindelijke verantwoordelijkheid voor duurzaamheid ligt bij Christian Ulbrich, de CEO en president van JLL.
De bestuursstructuur is ontworpen om aan te sluiten bij ons internationale bedrijf. Dat betekent dat de focus ligt op het nemen van acties via onze bedrijfslijnen en zakelijke functies, aangevuld met geografische markten. Hierdoor verzekeren we niet alleen dat we zo efficiënt mogelijk vooruitgang boeken op onze doelen, maar het zorgt ook dat we duurzaamheid volledig kunnen integreren in de manieren waarop we werken.

Onze duurzaamheidsmanagers

Voorop gaan op de weg naar duurzaamheid staat aan de basis van ons doel, maak kennis met onze duurzaamheidsmanagers
Guy Grainger,Global Head of Sustainability Services & ESG
Guy Grainger
Global Head of Sustainability Services & ESG
Erin Meezan,Chief Sustainability Officer
Erin Meezan
Chief Sustainability Officer

Meer weten?

Lees meer over onze duurzaamheidsstrategie 

Praat met ons over duurzaamheid

Voor organisaties die meer uit hun vastgoedinvesteringen willen halen levert JLL een rendement op duurzaamheid dat beter is voor het milieu en grotere financiële en sociale beloningen oplevert.