Life sciences

Ontdek mogelijkheden in de life science sector, van het huren van labruimte tot het investeren in een science park. 

     
Investeren in life science vastgoed

Samen analyseren we trends in de sector om te bepalen of life science vastgoed de juiste aanvulling is op uw beleggingsportefeuille. Of breng met ons een bestaande vastgoedbelegging onder de aandacht van huurders of kopers met een creatieve vastgoedmarketingstrategie.

Voorbereiden op fusies en overnames

Evalueer uw portefeuille en huur- en eigendomsstructuren en bepaal samen met ons een nieuwe strategie om efficiencyverbeteringen aan te brengen en kosten te verlagen. Samen zorgen we voor een eventuele verkoop van overtollige ruimte, de acquisitie van nieuwe ruimte, of het verbouwen van ruimte. 

Bepaal uw werkplekstrategie

Trek getalenteerde mensen aan en houd ze betrokken met een moderne, flexibele en aanpasbare werkruimte die hen helpt te werken hoe ze willen, wanneer ze willen. Creëer meerdere werkplekken om tegemoet te komen aan de verscheidenheid aan taken die uw mensen uitvoeren. 

Beheer van uw portefeuille 

Analyseer het ruimtegebruik van uw life science vastgoed en stel een bezettingsplan op dat klaar is voor de toekomst. Om kosten te besparen en gemiste kansen te voorkomen, centraliseert u het beheer van portefeuillegegevens en krijgt u ondersteuning bij transacties om nieuwe ruimte te verwerven of overtollige ruimte af te stoten.

Facilitair management

Gebruik onze technologie en operationele expertise om kosten te verlagen, efficiëntie te verbeteren, risico's te beperken en een werkplek te bieden die toptalent zowel behoudt als aantrekt. Voer de juiste procedures en certificeringen in om ervoor te zorgen dat GXP-omgevingen aan de eisen voldoen.  

Ontwikkel uw locatiestrategie

Zorg ervoor dat u met uw locatiestrategie toegang krijgt tot het juiste talent tegen de juiste kosten. Analyseer met behulp van interactieve tools het lokale opleidingsniveau, de demografische gegevens van de markt, de concurrentie, economische stimulansen en andere belangrijke gegevens voor uw besluitvorming.   

Praat met ons over
life sciences

Ontdek hoe slimme beslissingen op het gebied van locatie-, ruimte- en faciliteitenbeheer kunnen bijdragen aan uw wetenschappelijke doorbraken.