Winkels

Bied bijzondere winkel- en vrijetijdsbelevingen, van winkelcentra tot bioscopen en restaurants.

Let’s SEE A BRIGHTER WAY together

Verhoog de waarde van uw eigen of gehuurde winkelpanden met innovatieve investerings-, locatie- en herontwikkelingsadviezen.
Kopen

Wij helpen u toegang te krijgen tot zowel on- als off-market winkel- en vrijetijdsvastgoed in alle sectoren in Nederland, Europa, het Verenigd Koninkrijk en de rest van de wereld.

Verhuren

Trek de beste huurders aan en behoud ze met een aantrekkelijke verhuur- en marketingstrategie. Onderhandel over de meest voordelige huurvoorwaarden om een maximale bezetting te garanderen.

Vastgoedbeheer

Krijg een maximaal rendement op uw retail- of vrijetijdsinvesteringen en creëer bijzondere winkel- en vrijetijdsbelevingen voor uw huurders en hun klanten. Lever efficiënte en veilige huisvesting die bijdraagt aan een duurzame toekomst.

Verkopen

Krijg toegang tot een netwerk van wereldwijde investeerders en kapitaal om uw winkel- of vrijetijdsvastgoed snel en efficiënt te verkopen.

Verhuuradvies

Profiteer van veranderingen in de markt, beperk risico's en anticipeer op de veranderende behoeften van beide partijen. Haal het meeste uit uw huurcontracten gedurende de looptijd van de overeenkomst om uw beleggingsdoelstellingen te realiseren.

Vind ruimte om te kopen of te huren

Schrijf je in om op de hoogte te blijven

Praat met ons 
over retail

Hoe bepalen de huidige consumententrends uw strategie?