Verbeter

Verhoog de waarde van uw vastgoed en verbeter het rendement.

Hoe kunnen we
u helpen?

Ontdek hoe wij onze klanten helpen hun vastgoed en portefeuilles te beheren.
Verhuuradvies

Neem goed onderbouwde beslissingen over huurherzieningen en huurhernieuwingen. Gebruik een marktconforme gegevens voor de (nieuwe) voorwaarden van de huurovereenkomst om het rendement van uw vastgoed te verbeteren.

Slimme gebouwen

Introduceer nieuwe technologie en sluit bestaande systemen aan om de productiviteit van gebouwen, werkplekken en mensen te verbeteren. Krijg met real-time data inzicht om uw eigendom en/of portefeuille nog beter te managen en optimale huisvesting te creëren voor uw huurders en/of gebruikers.

Duurzaamheid

Realiseer duurzame oplossingen die de waarde van uw vastgoed maximaliseren, risico's beperken, nieuwe inkomsten creëren, kosten verlagen en/of het werkklimaat binnen uw gebouw(en) verbeteren. En zorg zo dat uw vastgoed klaar is voor de toekomst.

Geïntegreerd facility management

Maak gebruik van technologie en expertise om de operationele kosten te verlagen, de efficiëntie te verbeteren en een ervaring te leveren die toptalent aantrekt voor een maximale productiviteit.

Gebouwadvies

Neem de juiste beslissingen door een gedegen gebouwonderzoek, conditiebepaling, gepland onderhoud, kostenbeheersing, risicoanalyse en monitoring van ontwikkeling en realisatie van renovatie en/of nieuwbouw.

Workplace strategy

Creëer een visie voor uw werkplek die innovatie bevordert en de bedrijfsprestaties verbetert. Ontwerp aantrekkelijke, flexibele huisvesting die past bij uw bedrijfscultuur, de behoeften van uw medewerkers en om talent te kunnen aantrekken en behouden.

Flexwerken

Is het blijvend of enkel de laatse trend in vastgoed?

Is uw vastgoed al klaar voor de toekomst?

Schrijf u in voor onze communicatie.

Praat met ons
over het beheren van uw ruimte

Creëer vastgoed met waarde voor uw portefeuille en werknemers.