Beheer

Vergroot de efficiëntie en expertise van uw team.

Hoe kunnen we
u helpen?

Ontdek hoe wij onze klanten helpen hun vastgoed en portefeuilles te beheren.
Geïntegreerd facility management

Maak gebruik van technologie en expertise om de operationele kosten te verlagen, de efficiëntie te verbeteren en een ervaring te leveren die toptalent aantrekt voor een maximale productiviteit.

Gebouwtechnologie

Gebouwen efficiënt exploiteren om een productieve omgeving te creëren voor huurders en/of medewerkers. Krijg een beter inzicht in uw gebouw om de efficiëntie te verhogen, de risico's te verminderen en de kosten beter te beheersen.

Vastgoedmanagement

Integreer voorzieningen, diensten en duurzaamheidsprogramma's om aantrekkelijke omgevingen te creëren. Verlaag de operationele kosten met slimme technologieën en efficiënt, veilig en duurzaam gebouwbeheer.

Transactiemanagement

Evalueer de huurverplichtingen en huisvestingsbehoeften om een flexibele en productieve portefeuillestrategie te bewerkstelligen. Laat uw transacties lokaal beheren en verkoop op het juiste moment en tegen de juiste voorwaarden.

Bezettingsgraadanalyse

Monitor, meet en analyseer hoe mensen de ruimte gebruiken. Leer hoe mobiliteitsprogramma's en flexplekken de bezettingskosten kunnen verlagen, werknemers flexibiliteit kunnen bieden en samenwerking kunnen bevorderen. 

Flexwerken

Is het blijvend of enkel de laatse trend in vastgoed?

Is uw vastgoed al klaar voor de toekomst?

Schrijf u in voor onze communicatie.

Praat met ons
over het beheren van uw ruimte

Creëer vastgoed met waarde voor uw portefeuille en werknemers.