Beheers

Ontdek creatieve oplossingen om uw huisvestingskosten te beheersen.

Hoe kunnen we
u helpen?

Ontdek hoe wij onze klanten helpen hun vastgoed en portefeuilles te beheren.
Vastgoedmanagement

Optimaliseer huisvestingskosten continu door procesverbetering, inzet van nieuwe technologieën en maak op basis van nieuwe inzichten en besturingsmodellen de juiste keuzes.

Verhuuradministratie

Centraliseer uw huuradministratie om de risico's te beperken en te voldoen aan de boekhoudkundige voorschriften, of het nu gaat om 20 of 20.000 huurcontracten. Bekijk al uw huurtermijnen om kosten te besparen en te profiteren van marktwijzigingen. 

Geïntegreerd facility management

Maak gebruik van technologie en expertise om de operationele kosten te verlagen, de efficiëntie te verbeteren en een ervaring te leveren die toptalent aantrekt voor een maximale productiviteit.

Corporate asset management

Bewaak, meet en analyseer hoe mensen ruimte gebruiken om ervoor te zorgen dat uw gebouw geschikt blijft voor de toekomst. Ontdek hoe mobiliteitsprogramma's en flexplekken de bezettingskosten kunnen verlagen, werknemers flexibiliteit kunnen bieden en samenwerking kunnen bevorderen.

Verhuuradvies

Neem goed onderbouwde beslissingen over huurherzieningen en huurhernieuwingen. Gebruik een marktconforme gegevens voor de (nieuwe) voorwaarden van de huurovereenkomst om het rendement van uw vastgoed te verbeteren.

Flexwerken

Is het blijvend of enkel de laatse trend in vastgoed?

De toekomst van werken

Een vooruitziende blik in de veranderende wereld van werken

Schrijf u in voor onze communicatie.

Praat met ons
over het beheren van uw ruimte

Creëer vastgoed met waarde voor uw portefeuille en werknemers.