NL
Unlimited

Het team van NL Unlimited adviseert snelgroeiende (tech)bedrijven bij het vinden van de perfecte werkomgeving om verder te groeien. Samen met een netwerk vooruitstrevende verhuurders, eigenaren, of beleggers worden inspirerende gebouwen ontwikkeld om deze bedrijven te huisvesten. Met onze integrale aanpak brengen we ideeën tot leven en creëren we aantrekkelijke en flexibele huisvesting die past bij de bedrijfscultuur, de behoefte van medewerkers en het aantrekken en behouden van talent. We denken mee als strategisch lange termijn partner. Dat maakt NL Unlimited onderscheidend.

Een vastgoedteam klaar voor de toekomst

Innovatieve bedrijven zijn de toekomstmakers van Nederland. Zij vernieuwen, verbeteren en veranderen voor een betere toekomst. Dit vergt een andere aanpak. Laat je inspireren door nieuwe mogelijkheden, succesvolle cases en innovatieve oplossingen door het NL Unlimited team.
Wat is jouw
ambitie?

Ben je op zoek naar een nieuwe locatie, een investeringsmogelijkheid of het verhuren van jouw vastgoed, wij kunnen je helpen.
Vind ruimte

Zoek je nieuwe huisvesting voor jouw organisatie? Een ruimte met flexibiliteit en die inspiratie geeft? NL Unlimited neemt je mee naar kansen, waar jij nog niet aan gedacht hebt.

Investeer in vastgoed

Wil je investeren in een upcoming gebied of in een concept dat geschikt is voor de toekomst? NL Unlimited verrast je met kansen.

Verhuur ruimte

Wil jij jouw ruimte verhuren en wil je hiermee de huurder van de toekomst aantrekken? NL Unlimited laat je zien hoe en brengt je in verbinding met innovatieve huurders.

Neem
contact op

Meer weten? Neem contact met ons op.