Optimaliseer

Gebruik realtime data om uw vastgoed te optimaliseren. 

Hoe kunnen we
u helpen?

Ontdek hoe wij onze klanten helpen hun vastgoed en portefeuilles te beheren.
Slimme gebouwen

Introduceer nieuwe technologie en sluit bestaande systemen aan om de productiviteit van gebouwen, werkplekken en mensen te verbeteren. Krijg met real-time data inzicht om uw eigendom en/of portefeuille nog beter te managen en optimale huisvesting te creëren voor uw huurders en/of gebruikers.

Gebouwadvies

Neem de juiste beslissingen door een gedegen gebouwonderzoek, conditiebepaling, gepland onderhoud, kostenbeheersing, risicoanalyse en monitoring van ontwikkeling en realisatie van renovatie en/of nieuwbouw.

Vastgoedbeheer

Optimaliseer kosten en uw vastgoed(portefeuille) continu door procesverbetering, inzet van nieuwe technologieën en maak op basis van nieuwe inzichten en besturingsmodellen de juiste keuzes.

Business intelligence

Data en (voorspellende) inzichten om trends te visualiseren, het potentieel van uw portefeuille beter te begrijpen, nieuwe kansen te benutten, ruimte efficiënter te maken en kostenbesparingen te realiseren.

Portfolio planning

Verzamel en interpreteer real-time data over uw bedrijf, de markt, locatie(s) en werkgebied. Gebruik de resultaten om beslissingen te nemen die risico's verminderen, waarde toevoegen en ervoor zorgen dat uw vastgoed klaar is voor de toekomst.

Workplace strategy

Creëer een visie voor uw werkplek die innovatie bevordert en de bedrijfsprestaties verbetert. Ontwerp aantrekkelijke, flexibele huisvesting die past bij uw bedrijfscultuur, de behoeften van uw medewerkers en om talent te kunnen aantrekken en behouden.

Flexwerken

Is het blijvend of enkel de laatse trend in vastgoed?

Is uw vastgoed al klaar voor de toekomst?

Schrijf u in voor onze communicatie.

Praat met ons
over het beheren van uw ruimte

Creëer vastgoed met waarde voor uw portefeuille en werknemers.