Views

JLL Winning Workplace Award

De JLL Winning Workplace Award is een prestigieuze prijs die elke 2 jaar wordt uitgereikt aan kantoorgebruikers die op een vooruitstrevende en innovatieve manier vormgeven aan hun workplace. De JLL Winning Workplace Award keert volgend jaar terug en wordt dan voor de vijfde maal uitgereikt; een jubileumeditie dus!

En die jubileumeditie komt misschien wel op een ideaal moment. De afgelopen tijd heeft de werkomgeving meer dan ooit in de belangstelling gestaan. Hoe ziet de toekomst van onze werkomgeving eruit met de invloed van de wereldwijde COVID-19 pandemie waar we momenteel inzitten en waardoor we allemaal massaal thuiswerken? Is onze werkplek straks nog steeds een onmisbaar element bij het aantrekken en behouden van toptalent? En versnelt het onze transitie naar een volledig duurzame en gezonde werkplekomgeving, omdat het welzijn van medewerkers belangrijker wordt dan ooit tevoren? Naast dat JLL hier zelf veel onderzoek naar doet en wij onze klanten hierbij adviseren, zijn wij ook benieuwd hoe andere organisaties dit aanpakken.

Met de Winning Workplace Award biedt JLL een podium voor eindgebruikers om te laten zien hoe vooruitstrevende workplace-concepten een belangrijke bijdrage leveren aan het behalen van bedrijfsdoelstellingen. Tevens is de award bedoeld om kennis en ervaring uit te wisselen op het gebied van de workplace en workplacemanagement. 

JLL is samen met Facto, hét multimediaal kennisplatform voor professioneel facility management en kantoorhuisvesting, een nauwe samenwerking aangegaan voor de JLL Winning Workplace Award 2021. De samenwerking is een logische keuze, aldus Owen Zachariasse, Lead Consultant Workplace Strategy bij JLL Nederland: “In de afgelopen 12 jaar heeft Facto een platform opgezet dat een divers veld van Workplace-professionals uit verschillende disciplines aantrekt, die allemaal samenkomen om de best practices van vandaag te leren kennen en met elkaar een kijkje nemen op het succes van morgen. Nederland krijgt al jarenlang de erkenning de beste te zijn op het gebied van productieve, gezonde en betrokken werkplekken en een samenwerking met Facto voor de 5e editie van de JLL Winning Workplace Award is daarom een perfecte match.”

Begin 2021 volgt er meer informatie over de JLL Winning Workplace Award en hoe organisaties zich kunnen aanmelden.

Benieuwd naar eerder jaren? Zie hier de aftermovie van de Winning Workplace Award uit 2017.