Jubilieumeditie JLL Winning Workplace Award

juli 09, 2019

De JLL Winning Workplace Award keert terug. De prestigieuze prijs voor kantoorgebruikers die op een vooruitstrevende en innovatieve manier vormgeven aan hun workplace, wordt in het voorjaar van 2020 voor de vijfde maal uitgereikt.

De werkomgeving is een onmisbaar element geworden bij de invulling van bedrijfsdoelstellingen. Een goede werkomgeving positioneert eindgebruikers optimaal om de uitdagingen rond het aantrekken van toptalent en digitale transformatie aan te gaan. Bovendien bieden vooruitstrevende workplaceconcepten de flexibiliteit die nodig is om in te kunnen spelen op veranderende marktomstandigheden. Een duurzame en gezonde workplace stelt werkgevers in staat om het welzijn van medewerkers ook bij toenemende werkdruk voorop te laten staan, zodat zij optimaal kunnen presteren.

Voor JLL is workplace een belangrijk speerpunt en een integraal onderdeel in zijn wereldwijde Corporate Solutions. Ook corporate klanten en eindgebruikers zien het belang van een goede werkomgeving. De workplace wordt daarmee een steeds belangrijker onderdeel van hun bedrijfsstrategie en een onmisbaar element in de bedrijfscultuur.

De Winning Workplace Award is voor JLL Corporate Solutions een kans om de beste voorbeelden en ervaringen uit te wisselen en corporate klanten en eindgebruikers die met vooruitstrevende workplaceconcepten invulling geven aan hun bedrijfsdoelstellingen een podium te geven. JLL kondigt in de komende twee weken de officiële mediapartner aan voor de Winning Workplace Award.

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is a leading professional services firm that specializes in real estate and investment management. Our vision is to reimagine the world of real estate, creating rewarding opportunities and amazing spaces where people can achieve their ambitions. In doing so, we will build a better tomorrow for our clients, our people and our communities. JLL is a Fortune 500 company with annual revenue of $16.3 billion, operations in over 80 countries and a global workforce of more than 93,000 as of September 30, 2019. JLL is the brand name, and a registered trademark, of Jones Lang LaSalle Incorporated. For further information, visit jll.com.