Jubilieumeditie JLL Winning Workplace Award

juli 08, 2019

De JLL Winning Workplace Award keert terug

De prestigieuze prijs voor kantoorgebruikers die op een vooruitstrevende en innovatieve manier vormgeven aan hun workplace, wordt in het voorjaar van 2020 voor de vijfde maal uitgereikt.

De werkomgeving is een onmisbaar element geworden bij de invulling van bedrijfsdoelstellingen. Een goede werkomgeving positioneert eindgebruikers optimaal om de uitdagingen rond het aantrekken van toptalent en digitale transformatie aan te gaan. Bovendien bieden vooruitstrevende workplaceconcepten de flexibiliteit die nodig is om in te kunnen spelen op veranderende marktomstandigheden. Een duurzame en gezonde workplace stelt werkgevers in staat om het welzijn van medewerkers ook bij toenemende werkdruk voorop te laten staan, zodat zij optimaal kunnen presteren.

Voor JLL is workplace een belangrijk speerpunt en een integraal onderdeel in zijn wereldwijde Corporate Solutions. Ook corporate klanten en eindgebruikers zien het belang van een goede werkomgeving. De workplace wordt daarmee een steeds belangrijker onderdeel van hun bedrijfsstrategie en een onmisbaar element in de bedrijfscultuur.

De Winning Workplace Award is voor JLL Corporate Solutions een kans om de beste voorbeelden en ervaringen uit te wisselen en corporate klanten en eindgebruikers die met vooruitstrevende workplaceconcepten invulling geven aan hun bedrijfsdoelstellingen een podium te geven. JLL kondigt in de komende twee weken de officiële mediapartner aan voor de Winning Workplace Award.

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.