JLL stelt Winning Workplace Award uit naar 2021

april 06, 2020

Vastgoedadviseur JLL maakt vandaag bekend zijn Winning Workplace Award uit te stellen naar volgend jaar. Deze prestigieuze prijs voor kantoorgebruikers die op een vooruitstrevende en innovatieve manier vorm geven aan hun workplace, die dit jaar voor de vijfde maal zou worden uitgereikt, wordt uitgesteld naar 2021. De reden hiervoor is de impact van de COVID19-pandemie die zowel de juryleden als geregistreerde organisaties treft. Hierdoor is het tevens onmogelijk om de geregistreerde organisaties goed te kunnen beoordelen.                    

Professionals binnen organisaties die zich bezighouden met huisvesting zijn op dit moment extreem druk om de impact van het coronavirus op hun organisaties in goede banen te laten. Hierdoor hebben zowel de juryleden van de JLL Winning Workplace Award, als registreerde organisaties, hun prioriteiten momenteel bij andere zaken liggen. Ook is het vanwege de getroffen maatregelen van de overheid de komende tijd niet mogelijk om de werkomgevingen van de genomineerden te bezoeken.

Owen Zachariasse, Lead Consultant Workplace Strategy bij JLL Nederland, zegt hierover: “Ik betreur het dat wij de JLL Winning Workplace Award moeten uitstellen, maar gezondheid is onze hoogste prioriteit. Daarnaast is onze verwachting dat de manier waarop we in de huidige tijd werken door deze crisis mogelijk gaat veranderen. Het is een tijd waarin we ontdekken hoe we nog efficiënter met onze tijd en duurzamer met onze omgeving om kunnen gaan. De komende periode zullen wij ons verdiepen in deze nieuwe manieren van werken en wat de invloed hiervan is op de werkomgeving. Eventuele nieuwe inzichten zullen bij de volgende editie van de JLL Winning Workplace Award meegenomen worden.”

De JLL Winning Workplace Award zou op 23 juni worden uitgereikt tijdens het jaarlijkse Facto congres. 

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.