JLL stelt Winning Workplace Award uit naar 2021

april 06, 2020

Vastgoedadviseur JLL maakt vandaag bekend zijn Winning Workplace Award uit te stellen naar volgend jaar. Deze prestigieuze prijs voor kantoorgebruikers die op een vooruitstrevende en innovatieve manier vorm geven aan hun workplace, die dit jaar voor de vijfde maal zou worden uitgereikt, wordt uitgesteld naar 2021. De reden hiervoor is de impact van de COVID19-pandemie die zowel de juryleden als geregistreerde organisaties treft. Hierdoor is het tevens onmogelijk om de geregistreerde organisaties goed te kunnen beoordelen.                    

Professionals binnen organisaties die zich bezighouden met huisvesting zijn op dit moment extreem druk om de impact van het coronavirus op hun organisaties in goede banen te laten. Hierdoor hebben zowel de juryleden van de JLL Winning Workplace Award, als registreerde organisaties, hun prioriteiten momenteel bij andere zaken liggen. Ook is het vanwege de getroffen maatregelen van de overheid de komende tijd niet mogelijk om de werkomgevingen van de genomineerden te bezoeken.

Owen Zachariasse, Lead Consultant Workplace Strategy bij JLL Nederland, zegt hierover: “Ik betreur het dat wij de JLL Winning Workplace Award moeten uitstellen, maar gezondheid is onze hoogste prioriteit. Daarnaast is onze verwachting dat de manier waarop we in de huidige tijd werken door deze crisis mogelijk gaat veranderen. Het is een tijd waarin we ontdekken hoe we nog efficiënter met onze tijd en duurzamer met onze omgeving om kunnen gaan. De komende periode zullen wij ons verdiepen in deze nieuwe manieren van werken en wat de invloed hiervan is op de werkomgeving. Eventuele nieuwe inzichten zullen bij de volgende editie van de JLL Winning Workplace Award meegenomen worden.”

De JLL Winning Workplace Award zou op 23 juni worden uitgereikt tijdens het jaarlijkse Facto congres. 

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is a leading professional services firm that specializes in real estate and investment management. Our vision is to reimagine the world of real estate, creating rewarding opportunities and amazing spaces where people can achieve their ambitions. In doing so, we will build a better tomorrow for our clients, our people and our communities. JLL is a Fortune 500 company with annual revenue of $16.3 billion, operations in over 80 countries and a global workforce of more than 93,000 as of September 30, 2019. JLL is the brand name, and a registered trademark, of Jones Lang LaSalle Incorporated. For further information, visit jll.com.