JLL maakt jury van zijn Winning Workplace Award 2020 bekend en opent inschrijving

Effectiviteit, duurzaamheid, gezondheid en beleving staan dit jaar centraal

januari 30, 2020

Richard Helmus (Manager Facility & Real Estate / VGZ), Marieken Horsman (Senior Director Facilities / PVH),  Dennis Reisner (Head of Global Workplace / SurveyMonkey), Marike Tuinder (Partner / Deloitte Consulting) en Hans Rietveld (Director Workplace Management / Facility Services Ahold Delhaize) nemen plaats in de jury van de JLL Winning Workplace Award 2020 en zullen dit voorjaar de genomineerde ‘winning workplaces’ gaan beoordelen. Het is vanaf vandaag mogelijk ‘workplaces’ aan te melden. Organisaties die willen meedingen naar de JLL Winning Workplace Award kunnen zich online inschrijven

Uit alle aanmeldingen zal de jury drie genomineerden selecteren, waarop gestemd kan worden. De ‘Winning Workplaces’ van deze drie finalisten zullen daarna bezocht worden door de jury. De jury spreekt tijdens deze bezoeken met het ‘winning workplace team’ van de organisatie over de aanpak en de kritische succesfactoren. Ook zal er worden gesproken met medewerkers van de organisatie om inzicht te krijgen in de praktijkervaringen met het concept. Het aantal publieksstemmen zal uiteindelijk tezamen met het oordeel van de speciaal geselecteerde jury bepalend zijn voor de selectie van de winnaar.

De JLL Winning Workplace Award is een prestigieuze award voor kantoorgebruikers die op een vooruitstrevende en innovatieve manier invulling geven aan hun werkomgeving. Dit jaar is het thema 'Workplace 2020: een werkomgeving die effectiviteit stimuleert, positief bijdraagt aan duurzaamheid en gezondheid en de beleving bevordert.' Hiervoor heeft JLL zijn krachten gebundeld met Facto, hét multimediaal kennisplatform voor professioneel facility management en kantoorhuisvesting. Op basis van de jurybezoeken wordt tijdens het Facto Congres op 23 juni 2020 bekendgemaakt wie de winnaar is van JLL’s Winning Workplace Award 2020. In 2017 was VGZ de winnaar van de JLL Winning Workplace Award. Eerder winnaars waren Vodafone (2011), Essent (2013) en Dimence (2015).

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.