JLL Winning Workplace Award: JLL en Facto bundelen krachten

JLL en Facto zijn een nauwe samenwerking aangegaan voor de JLL Winning Workplace Award 2020.

juli 24, 2019

JLL en Facto zijn een nauwe samenwerking aangegaan voor de JLL Winning Workplace Award 2020. Deze prestigieuze prijs voor kantoorgebruikers, die op een vooruitstrevende en innovatieve manier hun werkomgeving hebben geoptimaliseerd, wordt volgend voorjaar voor de vijfde maal uitgereikt.

De werkomgeving is een onmisbaar element geworden bij de invulling van bedrijfsdoelstellingen en stimuleert het succes van een organisatie. Een goed werkplekconcept biedt flexibiliteit en een dynamische ervaring voor werknemers die cruciaal is voor het behouden en aantrekken van toptalent. Een duurzame en gezonde werkomgeving, gericht op het welzijn van medewerkers, is belangrijk voor organisaties die hun medewerkers, ook bij toenemende werkdruk, optimaal willen laten presteren. Het kantoor van de toekomst dient daarnaast voorbereid te zijn om de uitdagingen van de digitale transformatie aan te kunnen.

Met de Winning Workplace Award biedt JLL een podium voor eindgebruikers om te laten zien hoe vooruitstrevende workplace-concepten een belangrijke bijdrage leveren aan het behalen van bedrijfsdoelstellingen. Tevens is de award bedoeld om kennis en ervaring uit te wisselen op het gebied van de workplace en workplacemanagement. 

De krachtenbundeling betekent dat de Winning Workplace Award 2020 in nauwe samenwerking tussen JLL en Facto, hét multimediaal kennisplatform voor professioneel facility management en kantoorhuisvesting, wordt georganiseerd. De samenwerking is een logische keuze, aldus Owen Zachariasse, Lead Consultant Workplace Strategy bij JLL Nederland: “In de afgelopen 12 jaar heeft Facto een platform opgezet dat een divers veld van Workplace-professionals uit verschillende disciplines aantrekt, die allemaal samenkomen om de best practices van vandaag te leren kennen en met elkaar een kijkje nemen op het succes van morgen. Nederland krijgt al jarenlang de erkenning de beste te zijn op het gebied van productieve, gezonde en betrokken werkplekken en een samenwerking met Facto voor de 5e editie van de JLL Winning Workplace Award is daarom een perfecte match.”

De award zal worden uitgereikt tijdens het jaarlijkse Facto Congres, dat in 2020 in juni voor de dertiende keer wordt georganiseerd. Binnenkort volgt via de website van Facto meer informatie over de opzet van de verkiezing en de aanmeldingsprocedure.

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.