Slimme beslissingen zijn gebouwd op sterke fundamenten­

Organisaties van vandaag beseffen dat ze flexibel moeten blijven en moeten inspelen op veranderingen om actueel te blijven. Toch staan ze voor enorme uitdagingen. Onze vastgoedconsulting- en adviesteams helpen u graag bij het nemen van de juiste strategische beslissingen.

Wat zijn de belangrijkste uitdagingen waarmee wij u kunnen helpen?

Ontwikkel een strategie voor de toekomst van werk

Ons nieuwste rapport beschrijft een conceptueel model dat vier overlappende gebieden omvat: het ontwerp van werk zelf, het personeelsbestand, de werkplek en vastgoedportefeuilles. Lees het rapport en ontdenk hoe u een strategie kunt ontwikkelen voor werk dat geschikt is voor de toekomst.

Waarom JLL real estate consulting?

1 of 1

Speelt uw bedrijf in op de veranderende wereld van werk?

Bij JLL geloven we dat slimme beslissingen worden gebouwd op sterke fundamenten. Wij zijn een wereldwijde vastgoedadviseur die organisaties in alle sectoren helpt bij het realiseren van hun ambities op het gebied van business, people, digital en corporate responsibility.

Een wereldwijde specialisatie in de consulting sector

Wij zijn aanwezig in 62 landen. Wij beschikken over een uitgebreide expertise, waaronder de manier waarop vastgoed, technologie en mensen de wereld van werk vormgeven.

Informatie en kennis op wereldniveau

Als wereldleider in commercieel vastgoed bevinden wij ons in een unieke positie om inzichten te verschaffen met een van de grootste vastgoeddatabases ter wereld.

Aangedreven door innovatie en technologie

Wij adviseren en ondersteunen meer dan 600 klanten wereldwijd via ons portfolio van vastgoedtechnologieën, dat de gehele levenscyclus van vastgoed en de ervaring van werknemers bestrijkt.

Streng, onpartijdig en ethisch gedrag

Bovenal hechten wij waarde aan een onpartijdige en ethische aanpak in alles wat wij doen.

Kom in contact met onze experts

Privacyverklaring

Jones Lang LaSalle (JLL), samen met zijn dochterondernemingen en filialen, is wereldwijd marktleider in vastgoed- en investeringsmanagement. We nemen onze verantwoordelijkheid om de aan ons verstrekte persoonlijke informatie te beschermen zeer serieus.

Over het algemeen zijn de persoonlijke gegevens die we van u verzamelen bedoeld om uw aanvraag af te handelen.

We streven ernaar om uw persoonlijke gegevens te beveiligen met een passend beveiligingsniveau en ze niet langer te bewaren dan noodzakelijk is voor legitieme zakelijke of wettelijke doeleinden. We zullen ze vervolgens veilig verwijderen. Raadpleeg onze privacyverklaring voor meer informatie over hoe JLL uw persoonlijke gegevens verwerkt.

Het is tijd om in actie te komen. Laten we vorm geven aan de toekomst van werk

Ideeën, onderzoek en oplossingen om de vragen te beantwoorden waarmee leiders vandaag de dag worden geconfronteerd.