Slimme beslissingen zijn gebouwd op sterke fundamenten­

Organisaties van vandaag beseffen dat ze flexibel moeten blijven en moeten inspelen op veranderingen om actueel te blijven. Toch staan ze voor enorme uitdagingen. Onze vastgoedconsulting- en adviesteams helpen u graag bij het nemen van de juiste strategische beslissingen.

Wat zijn de belangrijkste uitdagingen waarmee wij u kunnen helpen?

Hoe kunt u een wendbare en toekomstbestendige portfoliostrategie uitbouwen?

In een steeds veranderende wereld is het opbouwen van een flexibele portefeuille van essentieel belang voor de confrontatie met én aanpassing aan voortdurende onzekerheden.

Hoe kunt u uw toekomstige werkplekstrategie vormgeven?

Werken op afstand is hier om te blijven in de toekomst en werk is niet langer iets waar je naartoe gaat, maar iets wat je doet.

Hoe kunt u uw personeelsstrategie naar een hoger niveau tillen?

Uw werknemers zijn uw grootste troef. Meer dan ooit is het tijd om hen in het middelpunt van uw bedrijfsstrategie te plaatsen.

Hoe kunt u uw duurzame strategie realiseren?

Onroerend goed is verantwoordelijk voor bijna 40% van de koolstofuitstoot in de wereld. Het is van essentieel belang dat onroerend goed wordt geïntegreerd in alle strategieën voor duurzame ontwikkeling.

Hoe kunt u een technologiestrategie voor uw vastgoed uitbouwen?

Digitale technologie is overal, maar het kiezen van de juiste technologie voor uw werkplek is de sleutel tot een succesvolle digitale transformatie.

Hoe kunt u uw logistieke mogelijkheden uitbreiden?

Supply chains worden geconfronteerd met een constante druk als gevolg van de snelle toename van de vraag. Het aanpassen van de capaciteit aan de vraag is nu een absolute prioriteit.

Hoe kunt u gebruik maken van flexruimtes?

Van een volledige strategie en het beheer van uw flex space portefeuille tot individuele flex transacties

Hoe kun je betekenisvolle plekken vormgeven die waarde toevoegen aan uw omgeving?

Het vastgoed van vandaag moet worden gebouwd rondom de behoeften van de mensen en dient de bredere samenleving te ondersteunen.

Ontwikkel een strategie voor de toekomst van werk

Ons nieuwste rapport beschrijft een conceptueel model dat vier overlappende gebieden omvat: het ontwerp van werk zelf, het personeelsbestand, de werkplek en vastgoedportefeuilles. Lees het rapport en ontdenk hoe u een strategie kunt ontwikkelen voor werk dat geschikt is voor de toekomst.

Waarom JLL real estate consulting?

1 of 1

Speelt uw bedrijf in op de veranderende wereld van werk?

Bij JLL geloven we dat slimme beslissingen worden gebouwd op sterke fundamenten. Wij zijn een wereldwijde vastgoedadviseur die organisaties in alle sectoren helpt bij het realiseren van hun ambities op het gebied van business, people, digital en corporate responsibility.

Een wereldwijde specialisatie in de consulting sector

Wij zijn aanwezig in 62 landen. Wij beschikken over een uitgebreide expertise, waaronder de manier waarop vastgoed, technologie en mensen de wereld van werk vormgeven.

Informatie en kennis op wereldniveau

Als wereldleider in commercieel vastgoed bevinden wij ons in een unieke positie om inzichten te verschaffen met een van de grootste vastgoeddatabases ter wereld.

Aangedreven door innovatie en technologie

Wij adviseren en ondersteunen meer dan 600 klanten wereldwijd via ons portfolio van vastgoedtechnologieën, dat de gehele levenscyclus van vastgoed en de ervaring van werknemers bestrijkt.

Streng, onpartijdig en ethisch gedrag

Bovenal hechten wij waarde aan een onpartijdige en ethische aanpak in alles wat wij doen.

Kom in contact met onze experts

Privacyverklaring

Jones Lang LaSalle (JLL), samen met zijn dochterondernemingen en filialen, is wereldwijd marktleider in vastgoed- en investeringsmanagement. We nemen onze verantwoordelijkheid om de aan ons verstrekte persoonlijke informatie te beschermen zeer serieus.

Over het algemeen zijn de persoonlijke gegevens die we van u verzamelen bedoeld om uw aanvraag af te handelen.

We streven ernaar om uw persoonlijke gegevens te beveiligen met een passend beveiligingsniveau en ze niet langer te bewaren dan noodzakelijk is voor legitieme zakelijke of wettelijke doeleinden. We zullen ze vervolgens veilig verwijderen. Raadpleeg onze privacyverklaring voor meer informatie over hoe JLL uw persoonlijke gegevens verwerkt.

Het is tijd om in actie te komen. Laten we vorm geven aan de toekomst van werk

Ideeën, onderzoek en oplossingen om de vragen te beantwoorden waarmee leiders vandaag de dag worden geconfronteerd.