Uw mensen zijn uw belangrijkste bezit

Waardevolle inzichten, thought leadership en een unieke suite van digitale workforce-producten om talent te kunnen werven en behouden, de prestaties van uw personeel te optimaliseren en de kosten te verlagen.

Op mensen gerichte strategie

In de hedendaagse zakenwereld is het lastiger dan ooit om de juiste mensen voor een functie te werven – en voor toptalenten is het salaris niet meer de primaire drijfveer.

Bedrijven moeten laten zien dat zij hun mensen voorop stellen en dat hun werkplekstrategie draait om hun behoeften.

De sleutel voor succes op dit vlak wordt gevormd door de synergie tussen HR, IT en Vastgoed, waarbij mensgerichte werkruimten moeten worden gecreëerd voor een divers personeelbestand, een inclusieve en op waarden gebaseerde cultuur, en de tools en middelen voorhanden moeten zijn om te zorgen dat mensen optimaal kunnen presteren. 

Als experts op het vlak van de hedendaagse werkplek en medewerkers kunnen we u helpen om uw mensen te laten uitblinken, waarbij tijdens elke stap ook de duurzaamheid wordt meegenomen.

Door de gezondheid en welzijn voorop te stellen en een cultuur van 'thuis zijn' te bevorderen, kan uw bedrijf de mensen van het juiste kaliber aantrekken en behouden.

Volgens medewerkers zijn programma's voor gezondheid en welzijn de doorslaggevende factor die bepaalt of een werkgever op de lange termijn eruit kan springen.

43% van de medewerkers is ervan overtuigd dat programma's voor studie en ontwikkeling een doorslaggevende factor zullen zijn.

JLL Research, Reimagining Human Experience 2020

Neem contact op met onze experts

Rogier van der Bol
Head of Work Dynamics
Maartje Smallenbroek
Head of Marketing, Communications & Positioning