Welke technologie en data is er nodig voor het werken in de toekomst?

De toekomst van werken is hier. De nieuwe werkplek vraagt om een innovatieve digitale aanpak.

De juiste technologie kiezen 

Het werk is tegenwoordig niet zozeer een plek waar je naartoe gaat, het is iets dat je doet. 

Er is sprake van een verschuiving in het ontwerp van de werkplek, dat steeds meer is gericht op samenwerking en de sociale functie. Daarbij kan de technologie mensen verbinden en het gebruik van de fysieke ruimte optimaliseren. 

Nieuwe technologieën voor samenwerking, smart-sensoren, mobiele toepassingen en data analytics spelen binnen nieuwe werkmodellen een centrale rol. 

De technische adviesdiensten van JLL ondersteunen bedrijven in deze nieuwe werkelijkheid en zijn een drijvende kracht achter de digitale transformatie van de werkplek om de prestaties en de productiviteit te verbeteren.

We bieden oplossingen die worden onderbouwd door onze uitgebreide interne kennisbank met data- en benchmark-analyses van de laatste trends, in vastgoedmarkten wereldwijd.

63% van de medewerkers is klaar voor de overstap naar een hybride werkwijze waarbij op verschillende locaties wordt gewerkt.

JLL, Shaping Human Experience 2021

Klantenverhalen

Ashley Homestore verkort de orderafhandeling met 75%

Hill Country Holdings, de grote franchiseorganisatie van Ashley Furniture Homestore, ondervond problemen bij het afhandelen van onderhoud en reparaties aan hun winkelpanden, waarbij geen digitaal systeem voor onderhoudsbeheer werd gebruikt. Het bedrijf besloot Corrigo Enterprise te implementeren om de efficiëntie, kwaliteit en zichtbaarheid van de service in de winkels te verbeteren en het aantal reparatieverzoeken te verminderen.

Visie op smart buildings van McDonald's wordt werkelijkheid in nieuw hoofdkantoor

De fastfoodgigant bouwde het hoofdkantoor om tot een slimme en verbonden werkruimte, om toptalenten aan te trekken en te behouden. McDonald's wilde in samenwerking met JLL zijn merknaam verder versterken, een ongeëvenaarde medewerkerservaring bieden en een unieke smart building creëren.

Verbeterde en eenvoudige samenwerking bij Red Hat met Wayfinding

Red Hat benaderde JLL Technologies voor een gebruikersvriendelijke tool waarmee medewerkers in elk kantoor wereldwijd snel een persoon of afdeling kunnen vinden. JLL benutte de bestaande Integrate Workplace Management Systems (IWMS) en CAD-plattegronden en bouwde een geïntegreerd platform voor deze hoogwaardige data. De plattegronden en de locaties van medewerkers worden nu met alle medewerkers van Red Hat gedeeld om de samenwerking te verbeteren en te vereenvoudigen.

Neem contact op met onze experts

Owen Zachariasse
Lead Consultant Workplace Strategy
Maartje Smallenbroek
Head of Marketing, Communications & Positioning