Bouw een flexibele en veerkrachtige portefeuille op

JLL ontwikkelt complete strategieën voor vastgoedportefeuilles en biedt effectieve oplossingen voor uw bedrijf; om de efficiëntie, het risicobeheer en de flexibiliteit te stimuleren en de prestaties te verbeteren.

De juiste portefeuillestrategie

Door de doorlopende veranderingen in de manier waarop en waar we werken, en de verwachtingen van nieuwe medewerkers, wordt het plannen van een vastgoedportefeuille een steeds grotere uitdaging. 

Voor de aankomende jaren wijzen de tekenen op meer variatie binnen het commercieel vastgoed, met meerdere typen vastgoed, nieuwe locaties en voorzieningen voor werken op afstand. 

Voor veel bedrijven is dit de kans om hun portefeuilles te rationaliseren en toekomstbestendig te maken, het risicobeheer in een onzeker zakelijk klimaat te verbeteren en opschaalbare werkplekken te creëren.

Onze experts hebben tientallen jaren ervaring met geavanceerde analyses, zodat zij u kunnen helpen om de juiste beslissingen voor uw portefeuillestrategie te nemen.

We bieden oplossingen die zijn gebaseerd op een helder beeld van uw bedrijfsdoelstellingen, uw gebruik van de ruimte, de operationele kosten van uw gebouw en de dynamiek van de vastgoedmarkt in de door u gekozen landen.

63% van de medewerkers wil in de toekomst de mogelijkheid hebben om tussen verschillende werkplekken af te wisselen.

JLL Research, Reimagining Human Experience 2020
people at workplace
1 of 2

JLL en GoSpace AI werken samen aan een revolutionaire oplossing voor occupancy management voor de post-pandemische hybride werkplek

De nieuwe oplossing omvat op AI-gebaseerde software die via intelligente methoden automatisch werkplekken toewijst

Neem contact op met onze experts

Jeroen Meijler

Strategic Consultant

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning