Een duurzame toekomst voor uw organisatie

De experts van JLL adviseren u over hoe u met duurzaamheid de waarde van uw vastgoed kunt maximaliseren en bieden oplossingen om uw gebouwen smart, gezond en productief te maken.

Een betere wereld voor werken

De aankomende tien jaar zal een cruciale periode zijn waarin bedrijven en steden een aanzienlijke reductie in hun CO2-uitstoot moeten bewerkstelligen.

Het vastgoed is verantwoordelijk voor circa 40 procent van de totale CO2-emissies. Dus staat het energieneutraal maken van de processen binnen gebouwen, het upgraden van ouder vastgoed en het verlagen van opgenomen CO2 in nieuwbouwprojecten hoog op de prioriteitenlijst bij het streven naar net zero-doelstellingen.

Veel organisaties willen verder kijken dan alleen energieneutraal en verkennen ook opties voor het implementeren van plannen waarmee zij hun zakelijke doelstellingen kunnen behalen, en tegelijkertijd werken aan een duurzamere toekomst.

Of u nu investeerder of verhuurder bent of bedrijfspanden huurt, met onze specialistische kennis van vastgoed en onze expertise op het vlak van duurzaamheid kunnen we u ondersteunen bij een breed scala aan duurzaamheidsdiensten, van net zero CO2 en klimaatbestendigheid tot welzijn en sociale waarde.

79% van de vastgoedgebruikers zoekt bij voorkeur naar gebouwen die de uitstoot helpen verminderen.

Decarbonising the Built Environment, JLL Global Research 2021

Neem contact op met onze experts