Advies

Ontwikkel de strategie, het budget en de tijdslijn om uw visie tot leven te brengen.

Hoe kunnen we
u helpen?

Ontdek hoe wij klanten helpen uitzondelijke vastgoedprojecten te realiseren.
Budgetmanagement

Plan de uitgaven voor uw werkzaamheden, een nieuw project of portefeuille vooraf. Evalueer de mogelijkheden, het budget, de wensen en de risico’s om uw ideeën te laten matchen met uw budget.

Slimme gebouwen

Introduceer nieuwe technologie en sluit bestaande systemen aan om de productiviteit van gebouwen, werkplekken en mensen te verbeteren. Krijg met real-time data inzicht om uw eigendom en/of portefeuille nog beter te managen en optimale huisvesting te creëren voor uw huurders en/of gebruikers.

Planning en ontwikkelpotentieel

Maximaliseer de waarde van uw grond of gebouw. Koop of verkoop tegen de juiste voorwaarden. Zorg ervoor dat uw plannen gerealiseerd kunnen worden en dat de nodige vergunningen worden afgegeven. Onze gespecialiseerde teams behalen het best mogelijke resultaat.

Gebouwadvies

Neem de juiste beslissingen door een gedegen gebouwonderzoek, conditiebepaling, gepland onderhoud, kostenbeheersing, risicoanalyse en monitoring van ontwikkeling en realisatie van renovatie en/of nieuwbouw.

Projectmanagement

Realiseer of transformeer uw huisvesting en zorg ervoor dat het totale proces van het ontwerp, de realisatie tot de oplevering nauwlettend wordt beheerd om uw ideeën tot leven te brengen.

Duurzaamheid

Realiseer duurzame oplossingen die de waarde van uw vastgoed maximaliseren, risico's beperken, nieuwe inkomsten creëren, kosten verlagen en/of het werkklimaat binnen uw gebouw(en) verbeteren. En zorg zo dat uw vastgoed klaar is voor de toekomst.

Flexwerken

Is het blijvend of enkel de laatse trend in vastgoed?

De toekomst van werken

Een vooruitziende blik in de veranderende wereld van werken

Schrijf u in voor onze communicatie.

Praat met ons
over uw project

Creëer bijzondere plekken die uitzonderlijke ervaringen bieden.