Ontwerp

Creëer huisvesting die past bij uw cultuur, uw mensen en uw omgeving.

Hoe kunnen we
u helpen?

Ontdek hoe wij klanten helpen uitzondelijke vastgoedprojecten te realiseren.
Inrichting

Ontwikkel geweldige, nieuwe inrichtingen voor een nieuw (hoofd)kantoor, passend bij de wensen en eisen van uw werknemers en bedrijfsvoering.

Slimme gebouwen

Introduceer nieuwe technologie en sluit bestaande systemen aan om de productiviteit van gebouwen, werkplekken en mensen te verbeteren. Krijg met real-time data inzicht om uw eigendom en/of portefeuille nog beter te managen en optimale huisvesting te creëren voor uw huurders en/of gebruikers.

Occupancy planning

Monitor, meet en analyseer hoe mensen de ruimte gebruiken. Leer hoe mobiliteitsprogramma's en flexplekken de bezettingskosten kunnen verlagen, werknemers flexibiliteit kunnen bieden en samenwerking kunnen bevorderen.

Werkplekstrategie

Creëer een visie voor uw werkplek die innovatie bevordert en de bedrijfsprestaties verbetert. Ontwerp aantrekkelijke, flexibele huisvesting die past bij uw bedrijfscultuur, de behoeften van uw medewerkers en om talent te kunnen aantrekken en behouden.

Ontwerp en bouw

Creëer de ideale huisvesting voor uw bedrijf en zorg ervoor dat het totale proces van het ontwerp, de realisatie en de verhuizing wordt beheerd om uw ideeën tot leven te brengen.

Tétris

Jouw Design & Build specialist voor alle projectinrichtingen

De toekomst van werken

Een vooruitziende blik in de veranderende wereld van werken

Schrijf u in voor onze communicatie.

Praat met ons
over uw project

Creëer bijzondere plekken die uitzonderlijke ervaringen bieden.