Verbeter

Bied betere huisvesting en een betere werkplek op een duurzame manier.

Hoe kunnen we
u helpen?

Ontdek hoe wij onze klanten helpen om perfecte huisvesting te vinden voor hun bedrijf.
Workplace strategy

Creëer een visie voor uw werkplek die innovatie bevordert en de bedrijfsprestaties verbetert. Ontwerp aantrekkelijke, flexibele huisvesting die past bij uw bedrijfscultuur, de behoeften van uw medewerkers en om talent te kunnen aantrekken en behouden.

Occupancy planning

Monitor, meet en analyseer hoe mensen de ruimten gebruiken. Leer hoe mobiliteitsprogramma's en flexplekken de kosten kunnen verlagen, werknemers flexibiliteit kunnen bieden en samenwerking kunnen bevorderen.

Ontwerp en Bouw

Creëer de ideale huisvesting voor uw bedrijf en zorg ervoor dat het hele proces van het ontwerp, de realisatie tot en met de verhuizing wordt beheerd om uw ideeën tot leven te brengen.

Huren en heronderhandeling

Vind de juiste huisvesting voor uw bedrijf en teken of verleng een huurovereenkomst onder de beste voorwaarden.

Project- en kostenmanagement

Transformeer uw nieuwe huisvesting door een passende aanbesteding, betrekken van de juiste partijen en contractbeheer, zodat het proces van ontwerp tot realisatie en oplevering wordt beheerd.

Duurzaamheid

Ontdek hoe luchtkwaliteit, verlichting en andere activiteiten in uw gebouw van invloed zijn op de gezondheid, productiviteit en tevredenheid van uw werknemers. Vertaal dat naar nieuwe plannen om duurzaamheid te vergroten en het energieverbruik te verlagen.

Vind ruimte om te kopen of te huren

Is uw vastgoed al klaar voor de toekomst?

Schrijf u in voor onze communicatie.

Praat met ons over
het vinden van ruimte

Vind de perfecte ruimte voor uw bedrijf – een ruimte die uw mensen inspireert en waar ze elke dag met plezier heengaan.