Onderzoek

The Affordability of Commercial Real Estate

februari 09, 2023

Waar vastgoedeigenaren onder druk staan om de huurprijzen in lijn te brengen met de marktomstandigheden, dreigen de huisvestingskosten voor sommige vastgoedgebruikers onbetaalbaar te worden. De combinatie van factoren die de betaalbaarheid onder druk zetten, zijn óók de factoren die de polarisatie tussen duurzaam en niet-duurzaam vastgoed stuwen. Niet eerder had de verduurzamingsopgave zo’n duidelijke en directe impact op rendement en liquiditeit. 

In ons laatste rapport lees je meer over de impact van de energieprijzen en de sterk gestegen inflatie op commercieel vastgoed. Hoe dit gebruikers dwingt tot grip krijgen op hun huisvestingskosten en eigenaren tot investeringen om hun vastgoed toekomstbestendig te maken. 

Vul dit formulier in om het rapport te downloaden

Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

 

Privacyverklaring

Jones Lang LaSalle (JLL), samen met zijn dochterondernemingen en filialen, is wereldwijd marktleider in vastgoed- en investeringsmanagement. We nemen onze verantwoordelijkheid om de aan ons verstrekte persoonlijke informatie te beschermen zeer serieus.

Over het algemeen zijn de persoonlijke gegevens die we van u verzamelen bedoeld om uw aanvraag af te handelen.

We streven ernaar om uw persoonlijke gegevens te beveiligen met een passend beveiligingsniveau en ze niet langer te bewaren dan noodzakelijk is voor legitieme zakelijke of wettelijke doeleinden. We zullen ze vervolgens veilig verwijderen. Raadpleeg onze privacyverklaring voor meer informatie over hoe JLL uw persoonlijke gegevens verwerkt.