Guy Grainger

Global Head of Sustainability Services & ESG

Guy is verantwoordelijk voor het verbinden van de brede dienstverlening van het kantoor met investeerders en bedrijven die op zoek zijn naar advies en diensten in alle hoeken van de wereldwijde vastgoedmarkt.

GGuy heeft 30 jaar ervaring in de vastgoedsector, een sector waar hij zich al vroeg in zijn carrière op richtte. Na het behalen van zijn diploma in taxatie en vastgoedmanagement is hij in 1989 bij een winkelvastgoedbedrijf begonnen en 20 jaar lang in die branche werkzaam gebleven. Guy is in 2008 in het kader van een bedrijfsovername bij JLL in dienst getreden als hoofd van de UK retail.

In 2013 werd Guy CEO van de UK business. Hij nam zijn huidige rol als leidinggevende van de EMEA-regio in 2016 in. In deze leidinggevende posities heeft Guy bedrijven geholpen bij het creëren van strategieën rond hun vastgoedportefeuilles en het ontwerpen van kantoorruimtes, terwijl hij investeerders hielp bij het verhandelen van een grote verscheidenheid aan commerciële en residentiële gebouwen.

Guy zit in het beleidscomité van de British Property Federation, een industriegroep, en is een veelgevraagde commentator over kwesties waar de sector, de maatschappij en het milieu mee te maken hebben.

 In zijn vrije tijd brengt Guy tijd door met zijn familie en traint hij voor triatlons.