Client story

Bayer's nieuwe landschapskantoor in Hoofddorp

Ontdek het nieuwe kantoor van Bayer, geïnspireerd op het Nederlandse polderlandschap. Samen met JLL en Tétris heeft Bayer een duurzame en innovatieve werkomgeving gecreëerd, bevorderend voor samenwerking en diversiteit. Lees meer over deze succesvolle samenwerking en het resultaat.

Location

Hoofddorp

Size

2100 m²

Ontwerp Geïnspireerd op Nederlandse Polderlandschap

Geïnspireerd op het Nederlandse polderlandschap, onthult Bayer vol trots zijn nieuwe kantoor te Hoofddorp, een samensmelting van locaties die de kernprincipes van duurzaamheid en collaboratie ademt. Gecreëerd om te dienen als een divers en gastvrij centrum, stimuleert "De Polder" niet alleen de onderlinge samenwerking, maar viert ook de rijkdom van natuurlijke diversiteit. Dit is een plek waar verschillende businesslines en collega's samenkomen, waar de kracht van gezamenlijke interactie tot bloei komt.

Duurzaamheid en Innovatie Voorop

Het nieuwe kantoor van Bayer is een symbool van duurzaamheid en vernieuwing. Elk aspect van het ontwerp getuigt van een commitment aan milieuethiek, geïllustreerd door het bewuste gebruik van duurzame materialen en het slim hergebruiken van elementen. Het resulteert in een esthetisch en milieuvriendelijk kantoor, dat zowel de blik naar de toekomst richt als een bron van inspiratie vormt voor iedereen die bij Bayer werkt. Dit kantoor is een voorloper op de werkvloer van de toekomst.

De Kracht van Samenwerking

De transformatie naar Bayer's innovatieve kantoor in Hoofddorp is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen JLL's Workplace Strategy team en het designteam van Tétris. Door de expertise van deze teams te bundelen, kon er dieper inzicht worden verkregen in de behoeften en wensen van Bayer. Het uitgebreide onderzoek en diverse brainstormsessies hebben geleid tot een ontwerp dat perfect aansluit bij de visie van Bayer. Deze succesvolle samenwerking onderstreept het belang van een integrale aanpak en vestigt een nieuwe standaard voor innovatieve werkomgevingen die volledig op maat gesneden zijn voor de gebruiker.