Client stories

Een werkruimte om samenwerking en creativiteit te bevorderen

JLL & Tétris hebben samen met Devoteam een revolutionair kantoorconcept gerealiseerd dat zich volledig richt op hybride werken. Dit innovatieve project omvat unieke elementen en ontwerpelementen die een inspirerende en functionele werkomgeving creëren.

Location

Amsterdam

Size

800 m²

Een Inspirerende Eerste Indruk

Bij binnenkomst in het kantoor van Devoteam wordt je direct verwelkomd in een entree die luxe uitstraalt en de sfeer van een exclusieve club ademt. Met oog voor detail, van marmeren accenten tot koperen afwerkingen, wordt direct een gevoel van verfijning en inspiratie opgeroepen. Het hart van het kantoor is de agile-zone, ontworpen om zowel individueel als gezamenlijk werken te faciliteren. Deze energieke ruimte stimuleert creativiteit en samenwerking, en is het bruisende middelpunt van de werkomgeving. Vanuit hier vloeit de ruimte naadloos over in een samenwerkingszone met diverse vergaderruimtes. Deze ruimtes zijn ontworpen voor formele, informele en digitale bijeenkomsten - een perfecte weerspiegeling van de veelzijdige manieren van werken bij Devoteam. Aan het einde van het kantoor bevindt zich de 'bewoners'-zone, een rustige ruimte waar concentratie centraal staat. Deze zone, met organische en vloeiende vormen die geïnspireerd zijn op het Devoteam-logo, biedt medewerkers de mogelijkheid om zich terug te trekken en gefocust te werken.

Betrokkenheid en Samenwerking vanaf het Begin

Deze vernieuwende werkomgeving is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen Devoteam en de ontwerpers van Tétris. De consultants van JLL die bij dit project waren betrokken, zorgden ervoor dat het ontwerpteam van Tétris vanaf het begin werd aangehaakt, wat heeft geleid tot een diepgaand begrip van de waarden en behoeften van Devoteam. Samen hebben ze een uniek ontwerp gecreëerd dat volledig aansluit op de visie en identiteit van Devoteam. Door slim gebruik te maken van innovatieve elementen, zoals een aangepaste plafondafwerking en energiebesparende led-verlichting, kon het ontwerpteam een verfijnde en tegelijkertijd kostenefficiënte oplossing bieden.

Harmonie, Flexibiliteit en Efficiëntie

Het ontwerp van het kantoor illustreert Devoteam's nieuwe manier van werken, met een balans tussen informele vergaderzones en werkplekken die voldoen aan verschillende werkstijlen. Akoestische gordijnen bieden extra flexibiliteit en privacy, waardoor ruimtes kunnen worden aangepast aan veranderende behoeften. De organische en vloeiende vormen in het ontwerp creëren een harmonieuze omgeving die de algehele ervaring en het welzijn van medewerkers verbetert. Innovatief gebruik van verlichting, zoals een lichtsnoer dat door het hele kantoor loopt, draagt bij aan de visuele aantrekkingskracht en dynamische sfeer.

Samen met Devoteam is er een werkplek gerealiseerd waarin hun identiteit en visie perfect tot uiting komen. Een werkplek waarin ambitie en samenwerking hand in hand gaan en waar grenzeloze mogelijkheden zich openen.