Amundi Real Estate verhuurt circa 1.342 m² aan Oliver Wyman in kantoorgebouw het ATRIUM in Amsterdam

september 20, 2019

Oliver Wyman heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor ca. 1.342 m² commerciële kantoorruimte in gebouw het ATRIUM op de Zuidas in Amsterdam. Oliver Wyman zal zich vestigen op de 11e verdieping van Tower I van het bijna volledig verhuurde multi-tenant kantoorgebouw.

Oliver Wyman is een wereldwijd managementadviesbureau. Met kantoren in 60 steden verdeeld over 29 landen, combineert Oliver Wyman diepgaande kennis van de sector met gespecialiseerde expertise in strategie, operatie, risicobeheer en organisatietransformatie. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 5.000 professionals die samenwerken met klanten om hun bedrijf te optimaliseren, hun activiteiten en risicoprofiel te verbeteren en hun organisatorische prestaties te versnellen om de meest aantrekkelijke kansen te benutten. Oliver Wyman is een volledige dochteronderneming van Marsh & McLennan Companies.

Kantoorgebouw het ATRIUM is een van de hoogste kwaliteit kantoorgebouwen in Europa. Het gebouw was een van de eerste gebouwen op de Amsterdamse Zuidas, oorspronkelijk gebouwd in 1976, en is een bekend monument. Het wordt erkend als een prominent kantoorgebouw in Nederland.

JLL adviseerde de verhuurder in collegiale samenwerking met CBRE en Cushman & Wakefield. L'Etoile Properties heeft Amundi Real Estate geadviseerd. CBRE vertegenwoordige Oliver Wyman. 

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.