Creëer een werkomgeving die mensen aantrekt en behoudt

De verwachtingen van werknemers zijn vandaag de dag anders.
Organisaties die het goed doen, zetten hun belangrijkste
kapitaal op de eerste plaats: hun mensen.

Succesvolle werkruimten bieden een ervaring die helpt bij het werven en behouden van getalenteerde medewerkers en waarin sociale interactie en samenwerking mogelijk zijn. Hoewel het kantoor een centrale plek blijft innemen, zorgen organisaties die dit proactief aanpakken dat ze het doel van de ruimte heroverwegen om een waardevolle 'experience' te bieden. Toonaangevende organisaties zorgen dat de kantoorruimten als kleine centra van cultuur en innovatie fungeren, waarmee ze hun vastgoed een duidelijke voorsprong op de concurrentie geven.

Waardevolle 'experiences': Aandacht voor de emotionele, fysieke en virtuele dimensie

1 of 1

Het ontwikkelen van een strategie voor de toekomst van werken

In dit rapport maakt u kennis met een conceptueel model waarin vier overlappende gebieden worden beschreven: het ontwerp van het werk zelf, het personeel, de werkplek en de vastgoedportefeuilles. We verkennen hoe organisaties een toekomstbestendige strategie voor werken kunnen ontwikkelen.

Bekijk onze nieuwste ervaringen en ontwerpinzichten

Worker Preferences Barometer 2021: De veranderingen in de houding en de verwachtingen van medewerkers

Uit ons onderzoek blijkt dat het feit we gedwongen zijn om op afstand te werken kansen oplevert, maar dat het tegelijkertijd ook sociale risico's met zich meebrengt. Een groeiend percentage medewerkers zit voor zijn of haar gevoel tegen een burn-out aan en wil graag weer naar kantoor.

Vormgeven van de human experience

In dit recente onderzoek onderscheiden we vier werknemersprofielen, elk met unieke verwachtingen die onderling in evenwicht moeten worden gebracht om de betrokkenheid, alertheid en tevredenheid van alle medewerkers te maximaliseren.

Waarom er zoveel pilots op het vlak van de hybride werkplek zijn

Bedrijven lanceren pilots om te kijken naar nieuwe manieren van werken en te bepalen wat het beste werkt alvorens zij binnen hun volledige vastgoedportefeuilles gaan investeren in nieuwe werkplekconcepten.

Neem contact op

Laat ons weten waarin u geïnteresseerd bent, of waar u naar zoekt. Wij nemen snel contact met u op.

Hoe we kunnen helpen

Design

We streven ernaar te zorgen dat uw mensen zich anders voelen als het over hun werkomgeving gaat, zodat ze meer controle hebben en alert en tevreden zijn. Dit realiseren we met behulp van ons netwerk met ruim 500 designers wereldwijd, waaronder onze design studio's Tetris en Big Red Rooster.

Experience

Bij JLL geloven we dat 'experience' een primaire onderscheidende factor is. En wanneer er sprake is van contact tussen een persoon en een organisatie, dat deze ervaring zowel strategisch als operationeel een centrale rol moet spelen. Met ruim 1000 designers ontwikkelen we op wereldwijde schaal geavanceerd design door data en technologie te gebruiken om slimmer en sneller te werken.

Werkplek

De plek waar wordt gewerkt is meer dan een fysiek gebouw. Het is een leefomgeving. We gebruiken onze grote expertise die wordt ondersteund door meer dan 200 jaar ervaring op het vlak van commercieel vastgoed om bedrijven te helpen om een positieve balans te creëren tussen leven en werk.

Onze oplossingen

Ontdek echte klantervaringen en ontwerpverhalen

Fora - een modernistisch designconcept

Lees hoe Tetris een voor samenwerking geschikte en met voorzieningen uitgeruste ruimte heeft ontworpen en gebouwd voor het bedrijf Fora, dat de meest inspirerende, boeiende en productieve werkomgevingen ter wereld creëert en beheert.

Interiorworks – een organische werkomgeving

Een perfecte mix van werk, ontspanning en vakantie in een duurzame zakelijke omgeving. Zes maanden na de oplevering was het ziekteverzuim met maar liefst 59 procent gedaald.

Expressief en organisch kantoorontwerp voor een muziekgigant

Voor Sony Music Entertainment Afrika ontwierp Tétris een inspirerende ruimte waarin artiesten en medewerkers kunnen samenkomen en de creativiteit kan stromen.

Wissel met ons van gedachten over het creëren van werkruimten die talent aantrekken en behouden 

There was an error submitting the form. Please try again.

Kijk op JLL.com/FutureofWork om meer te lezen over de kernvragen die gevolgen hebben voor de toekomst van het werk, inclusief hybride, technologie, gezondheid en welzijn en ervaring en ontwerp, alsmede de ideeën, research en oplossingen om ze aan te pakken.

PRIVACY NOTICE

Jones Lang LaSalle (JLL), together with its subsidiaries and affiliates, is a leading global provider of real estate and investment management services. We take our responsibility to protect the personal information provided to us seriously.

Generally the personal information we collect from you are for the purposes of dealing with your enquiry.

We endeavor to keep your personal information secure with appropriate level of security and keep for as long as we need it for legitimate business or legal reasons. We will then delete it safely and securely. For more information about how JLL processes your personal data, please view our privacy statement.