Hoe kan hybride voor u werken?

Bedrijven hebben een flexibel en door technologie ondersteund hybride workplace-model nodig dat medewerkers een betere ervaring biedt en de zakelijke prestaties verbetert.

Organisaties wereldwijd streven er actief naar om duurzame en veerkrachtige werkomgevingen te creëren zodat medewerkers overal kunnen werken ongeacht waar zij zich bevinden. Door technologische ondersteuning kunnen deze medewerkers zowel thuis als op kantoor effectief werken. Een volledig hybride werkprogramma zorgt voor meer flexibiliteit, betere prestaties en een optimale balans tussen werk en privé en verbetert de ervaring van medewerkers.

Vormgeven van de toekomst van werken: drie transformatiefasen

1 of 1

Een strategie ontwikkelen voor de toekomst van werken

Ontdek hoe organisaties zoals de uwe een toekomstbestendige strategie voor werken kunnen ontwikkelen. In ons meest recente rapport vindt u een conceptueel model dat vier overlappende gebieden behandelt: dat van het werk zelf, de medewerkers, de werkruimte en de vastgoedportefeuilles.

Bekijk onze nieuwste inzichten over hybride werken

Vind de passende oplossing voor hybride ruimten

Hybride werken maakt onderdeel uit van het grotere werk-ecosysteem dat alle aspecten omvat die de medewerker ervaart: kantoorruimten, flexplekken, externe locaties, maar ook virtuele en augmented reality.

Hoe zijn de houding van medewerkers en hun verwachtingen ten aanzien van de werkplek veranderd tijdens de pandemie?

Uit de meest recente cijfers van onze wereldwijde Worker Preferences Barometer blijkt dat de gedwongen overstap naar thuiswerken kansen biedt, maar dat het ook nieuwe maatschappelijke risico's oplevert.

Waarom hybride workplace pilots een hoge vlucht nemen

Bedrijven voeren pilots uit om te kijken naar nieuwe manieren om te werken en om te bepalen wat het beste werkt, voordat zij binnen hun volledige vastgoedportefeuille nieuwe werkplekconcepten introduceren.

Neem contact op

Laat ons weten waarin u geïnteresseerd bent, of waar u naar zoekt. Wij nemen snel contact met u op.

Hoe we kunnen helpen

End-to-end mogelijkheden

We leveren in hoog tempo de gewenste resultaten omdat we elke stap van het proces uitvoeren; transformaties stroomlijnen door middel van assessments, ontwerp, implementatie en de werkplekstrategieën van onze klanten optimaliseren.

Ervaring

Met meer dan 2.000 consultants wereldwijd hebben we met middelgrote en grote ondernemingen gewerkt aan het ontwikkelen van holistische strategieën die de gewenste resultaten opleveren.

Technologie

Door onze combinatie van meer dan 200 jaar expertise op het vlak van commercieel vastgoed en technologische oplossingen van wereldklasse kunnen we uw organisatie de sleutel naar succes bieden.

Onze oplossingen

Kom met ons in gesprek over het creëren van een betere werkomgeving met hybride 

There was an error submitting the form. Please try again.

Kijk op JLL.com/FutureofWork om meer te lezen over de kernvragen die gevolgen hebben voor de toekomst van het werk, inclusief hybride, technologie, gezondheid en welzijn en ervaring en ontwerp, alsmede de ideeën, research en oplossingen om ze aan te pakken.

PRIVACY NOTICE

Jones Lang LaSalle (JLL), together with its subsidiaries and affiliates, is a leading global provider of real estate and investment management services. We take our responsibility to protect the personal information provided to us seriously.

Generally the personal information we collect from you are for the purposes of dealing with your enquiry.

We endeavor to keep your personal information secure with appropriate level of security and keep for as long as we need it for legitimate business or legal reasons. We will then delete it safely and securely. For more information about how JLL processes your personal data, please view our privacy statement.