Anne-Sophie Curet

Head of Human Resources, EMEA

Anne-Sophie Curet is hoofd Human Resources voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika, en daarmee verantwoordelijk voor de werknemerservaring in de hele regio.

Anne-Sophie's carrière bestreek verschillende rollen, allemaal gericht op mensen. Na headhunter en externe HR-consultant te zijn geweest, heeft ze de overstap naar een eigen bedrijf, en bekleede ze vervolgens senior HR-managementposities bij toonaangevende bedrijven.

Een van haar professionele passies is het creëren van een omgeving en bedrijfscultuur waarin mensen bloeien. Voorheen was ze Global Head of Human Resources bij AXA Investment Managers, waar ze strategieën ontwikkelde om medewerkers aan te trekken, te behouden en te ontwikkelen, en waar ze de transformatie van de HR-afdeling leidde. In mei 2019 bij JLL startte, was Anne-Sophie, Chief People Officer bij Aviva, en verantwoordelijk voor de interne communicatie, werknemersparticipatie en de positionering van het bedrijf in de arbeidsmarkt.

Bij JLL leidt Anne-Sophie naast Human Resources ook de Corporate Real Estate-afdeling, die toezicht houdt op de strategie voor JLL's eigen corporate vastgoedportefeuille - van hoe de kantoren eruitzien en tot het duurzaam beheer ervan.

Met de visie om een betere toekomst op te bouwen, niet alleen voor onze mensen, maar ook voor de samenleving, is Anne-Sophie voorzitter van een non-profit organisatie die zich richt op alternatief onderwijs aan kinderen met leerproblemen. Ze begeleidt ook proptech-starters- en starters waar medewerkersbetrokkenheid centraal staat. Ze is woonachtig in Parijs en houdt ervan om de wereld rond te reizen met haar man en tweelingdochters.