Ethiek zit in ons DNA

Ethisch gedrag en omgang vormen de kern van onze cultuur, de basis van elk onderdeel van ons bedrijf en helpen ons bij het bereiken van ons doel: het vormgeven van de toekomst van onroerend goed voor een betere wereld.

Ethics Everywhere

Ons Ethics Everywhere-programma is gericht op het bieden van mogelijkheden voor onze mensen om elke dag de juiste beslissingen te maken. Het maakt ons allemaal verantwoordelijk voor het creëren van een cultuur die gebaseerd is op vertrouwen, eerlijkheid en verantwoordelijkheid. Het herinnert ons eraan dat de integriteit van onze organisatie is gebaseerd op de integriteit van onze mensen, en het helpt ons een positief verschil te maken voor onze klanten, collega's en gemeenschappen, zodat we allemaal kunnen groeien.

Leven volgens onze Ethische code

Onze Ethische code is de hoeksteen van ons ethiekprogramma en vormt de basis voor de manier waarop wij zaken doen. Het staat centraal in ons doel, is gebaseerd op onze waarden en biedt een raamwerk om ons gedrag te sturen. Het helpt ons om de juiste beslissingen te nemen en de dingen op de juiste manier te doen.

We kiezen leveringspartners die dezelfde toewijding aan ethiek hebben als JLL. Alle derde partijen die met JLL samenwerken, moeten zich houden aan de JLL-gedragscode voor leveranciers.

Wij moedigen een veilige spreekcultuur aan

We moedigen een veilige spreekcultuur aan waarin onze mensen zich veilig voelen om vragen te stellen en zorgen te uiten zonder angst voor negatieve behandeling of vergelding. JLL heeft een hulplijn voor meldingen en een online platform geïmplementeerd, beheerd door een onafhankelijke derde partij, die anonieme meldingen en vertrouwelijk casemanagement ondersteunt. Daarnaast zijn er ook andere interne en externe kanalen beschikbaar om een melding te doen. Klik hier voor meer informatie over het klokkenluidersproces van JLL.

“Onze focus op ethiek en compliance schept niet alleen vertrouwen in JLL, het betekent ook dat de beste mensen voor ons willen werken en dat klanten en partners met ons willen samenwerken. Als een van de drie kernwaarden van JLL is ethiek een belangrijke pijler van onze cultuur en staat centraal in alles wat we doen.”

Claire Handley
Chief Ethics and Compliance Officer

Wij worden erkend als een van de meest ethische bedrijven ter wereld

We zijn er trots op dat we sinds 2008 elk jaar door het Ethisphere Institute worden erkend als een van de meest ethische bedrijven ter wereld. Deze erkenning wordt uitsluitend toegekend aan organisaties die het bestaan kunnen aantonen van een superieure werknemers- en leiderschapscultuur die ethische bedrijfspraktijken bevordert.

2008-2024

2008-2024

Laat nu uw stem horen

Als u zich zorgen maakt, getuige bent of vermoedt dat er sprake is van handelingen die in strijd zijn met onze Ethische code, ons beleid of de wet, dient u dit te melden zodat we onmiddellijk actie kunnen ondernemen. Wij tolereren geen enkele vorm van represailles jegens iemand die een zorg of klacht meldt en oprecht vindt dat er iets niet klopt.