Nieuwsbericht

Logistiek complex van 17.123 m² verhuurd in Waalwijk

juni 24, 2024

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

JLL heeft namens Ofi Invest Real Estate DC Van Hilststraat 21 in Waalwijk verhuurd aan een internationale 3PL'er.

DC Van Hilststraat is een grootschalig logistiek complex van 17.123 m², gelegen op bedrijventerrein 'Haven Zeven'. De nieuwe huurder heeft voor dit complex gekozen vanwege de uitstekende locatie, de snelle beschikbaarheid en de technische specificaties. 

JLL heeft, in samenwerking met Savills, het commerciële gedeelte van deze transactie begeleid voor Ofi Invest Real Estate. Ofi Invest Real Estate beheert dit logistieke object namens een van haar klanten. DLA Piper heeft juridisch advies gegeven namens Ofi Invest Real Estate.  
 


Over JLL

Al meer dan 200 jaar helpt JLL (NYSE: JLL), een toonaangevend wereldwijd zakelijk en financieel adviseur op het gebied van commercieel vastgoed en vermogensbeheer, klanten bij het kopen, bouwen, bewonen, beheren en investeren in diverse industriële, commerciële, residentiële en winkelpanden, evenals hotels. JLL is een Fortune 500® bedrijf met een jaarlijkse omzet van 20,8 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 106.000 medewerkers. Gedreven door ons doel om de toekomst van vastgoed vorm te geven voor een betere wereld, helpen we onze klanten, medewerkers en gemeenschappen een betere weg te kiezen, SEE A BRIGHTER WAY SM. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website jll.com.