Bas van Esterik versterkt MidCap-Investments team van JLL

maart 03, 2020

Per 2 maart heeft JLL zijn MidCap team verder uitgebreid met Bas van Esterik. Bas van Esterik is hiervoor werkzaam geweest als asset manager bij Merin waar hij verantwoordelijk was voor regio Oost Nederland.

Afgelopen november bracht JLL nog een onderzoek uit waaruit blijkt dat steeds meer vastgoedbeleggers de MidCap-beleggingsmarkt ontdekken. MidCap is een zeer stabiel marktsegment dat van oudsher wordt gedomineerd door lokale vastgoedbeleggers. Door de aanhoudende concurrentiestrijd in het topsegment ontdekken ook grotere investeerders en buitenlandse beleggers MidCap als aantrekkelijk alternatief.

Met de komst van Bas groeit het MidCap team tot 7 medewerkers. JLL is een jaar geleden gestart met dit team om specifieke kennis aan haar dienstverlening te kunnen toevoegen. Bas wordt onderdeel van het dedicated team dat individuele MidCap beleggingstransacties begeleidt voor zowel regionale, nationale als internationale klanten.

Siep van Lent, Mid Captain bij JLL Nederland: “Met de komst van Bas kunnen wij onze klanten in Midden-Oost Nederland nu beter bedienen met ons specialistisch advies die onze klanten verdienen’’. De groei is een direct gevolg van de toenemende vraag naar vastgoedadvies in deze regio’’. 

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.