Onderzoek

Rapport Ranking Residential 2017

De dynamiek op de woningmarkt neemt toe en woningprijzen zitten weer in de lift. Hieraan ten grondslag liggen voornamelijk macro economische redenen. Hoe staat de Nederlandse woningmarkt er daadwerkelijk voor en hoe zit het met het woonklimaat van de Nederlandse gemeenten? Het rapport Ranking Residential 2017 gaat in op deze vragen. Door te kijken naar factoren zoals economie, demografie en locatie is er een totaalbeeld gecreëerd van de kwaliteit en toekomstbestendigheid van 77 gemeenten.

 

Vul dit formulier in om het rapport te downloaden

Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

 

Privacyverklaring

Jones Lang LaSalle (JLL), samen met zijn dochterondernemingen en filialen, is wereldwijd marktleider in vastgoed- en investeringsmanagement. We nemen onze verantwoordelijkheid om de aan ons verstrekte persoonlijke informatie te beschermen zeer serieus.

Over het algemeen zijn de persoonlijke gegevens die we van u verzamelen bedoeld om uw aanvraag af te handelen.

We streven ernaar om uw persoonlijke gegevens te beveiligen met een passend beveiligingsniveau en ze niet langer te bewaren dan noodzakelijk is voor legitieme zakelijke of wettelijke doeleinden. We zullen ze vervolgens veilig verwijderen. Raadpleeg onze privacyverklaring voor meer informatie over hoe JLL uw persoonlijke gegevens verwerkt.