Onderzoek

Rapport Ranking Logistiek 2017

De verbeterde economische omstandigheden, het toegenomen consumentenvertrouwen en de aanhoudende lage rente zorgen voor een positief sentiment in de logistieke markt. Uit de tweede editie van de Ranking Logistiek die JLL vandaag publiceert blijkt dat het sentiment op de Nederlandse logistieke markt de afgelopen jaren verder is versterkt. ​In de Ranking Logistiek 2017 worden er 40 regio’s geanalyseerd aan de hand van 8 thema’s bestaande uit 28 uiteenlopende indicatoren. Alle Nederlandse logistieke bedrijventerreinen in de 40 regio’s zijn geanalyseerd, waarbij de ruimtelijke definitie van het bedrijventerrein van IBIS-werklocaties is gehanteerd.

 

Vul dit formulier in om het rapport te downloaden

Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

 

Privacyverklaring

Jones Lang LaSalle (JLL), samen met zijn dochterondernemingen en filialen, is wereldwijd marktleider in vastgoed- en investeringsmanagement. We nemen onze verantwoordelijkheid om de aan ons verstrekte persoonlijke informatie te beschermen zeer serieus.

Over het algemeen zijn de persoonlijke gegevens die we van u verzamelen bedoeld om uw aanvraag af te handelen.

We streven ernaar om uw persoonlijke gegevens te beveiligen met een passend beveiligingsniveau en ze niet langer te bewaren dan noodzakelijk is voor legitieme zakelijke of wettelijke doeleinden. We zullen ze vervolgens veilig verwijderen. Raadpleeg onze privacyverklaring voor meer informatie over hoe JLL uw persoonlijke gegevens verwerkt.