Onderzoek

Poster JLL Ranking Office Locations 2016

Poster Ranking Kantoorlocaties 2016. Voor deze Ranking Kantoorlocaties 2016 heeft JLL 230 kantoorlocaties uit 50 verschillende gemeenten geanalyseerd. Per locatie zijn 25 zorgvuldig gekozen hoofdindicatoren op een kwantitatieve manier verwerkt in een relatieve score. Vanuit de acht hoofdthema’s: economie, talent, bereikbaarheid, locatie/voorzieningen, gebouw, gebruikersmarkt en beleggingsmarkt, is de kracht van verschillende Nederlandse kantoorlocaties overzichtelijk in beeld gebracht.​

Vul dit formulier in om het rapport te downloaden

Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

 

Privacyverklaring

Jones Lang LaSalle (JLL), samen met zijn dochterondernemingen en filialen, is wereldwijd marktleider in vastgoed- en investeringsmanagement. We nemen onze verantwoordelijkheid om de aan ons verstrekte persoonlijke informatie te beschermen zeer serieus.

Over het algemeen zijn de persoonlijke gegevens die we van u verzamelen bedoeld om uw aanvraag af te handelen.

We streven ernaar om uw persoonlijke gegevens te beveiligen met een passend beveiligingsniveau en ze niet langer te bewaren dan noodzakelijk is voor legitieme zakelijke of wettelijke doeleinden. We zullen ze vervolgens veilig verwijderen. Raadpleeg onze privacyverklaring voor meer informatie over hoe JLL uw persoonlijke gegevens verwerkt.