Onderzoek

JLL Rapport Ranking Residential

De huizenmarkt is volop in beweging en heeft sinds de vorige editie van deze ranglijst veel veranderingen ondergaan. De JLL RankingResidential biedt inzicht in de wijze waarop die veranderingen in verschillende steden hun weerslag hebben gekregen. Voor 84 gemeenten heeft JLL de score vastgesteld op 37 indicatoren, verdeeld over acht categorieën.De huizenmarkt is volop in beweging en heeft sinds de vorige editie van deze ranglijst veel veranderingen ondergaan. De Residential Ranking biedt inzicht in de wijze waarop die veranderingen in verschillende steden hun weerslag hebben gekregen. Voor 84 gemeenten heeft JLL de score vastgesteld op 37 indicatoren, verdeeld over acht categorieën.

Vul dit formulier in om het rapport te downloaden

Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

 

Privacyverklaring

Jones Lang LaSalle (JLL), samen met zijn dochterondernemingen en filialen, is wereldwijd marktleider in vastgoed- en investeringsmanagement. We nemen onze verantwoordelijkheid om de aan ons verstrekte persoonlijke informatie te beschermen zeer serieus.

Over het algemeen zijn de persoonlijke gegevens die we van u verzamelen bedoeld om uw aanvraag af te handelen.

We streven ernaar om uw persoonlijke gegevens te beveiligen met een passend beveiligingsniveau en ze niet langer te bewaren dan noodzakelijk is voor legitieme zakelijke of wettelijke doeleinden. We zullen ze vervolgens veilig verwijderen. Raadpleeg onze privacyverklaring voor meer informatie over hoe JLL uw persoonlijke gegevens verwerkt.