Onderzoek

JLL European Living Report – What’s the investor appetite?

Veranderende demografie, sociale en economische factoren zijn steeds meer van invloed op de beleggingsmarkt, aangezien beleggers steeds vaker kiezen voor woningen (zoals appartementencomplexen, studentenhuisvesting en zorgvastgoed) . Tot nu toe is de interesse van beleggers in deze sector nooit in kaart gebracht.

Ondersteund door Aberdeen Standard Investments heeft ons onderzoek, het eerste in zijn soort, getracht inzicht te krijgen in de wereldwijde interesse in de Europese woningbeleggingsmarkt, waardoor de markt transparanter wordt en beleggers meer inzicht krijgen.

 

Vul dit formulier in om het rapport te downloaden

Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

 

Privacyverklaring

Jones Lang LaSalle (JLL), samen met zijn dochterondernemingen en filialen, is wereldwijd marktleider in vastgoed- en investeringsmanagement. We nemen onze verantwoordelijkheid om de aan ons verstrekte persoonlijke informatie te beschermen zeer serieus.

Over het algemeen zijn de persoonlijke gegevens die we van u verzamelen bedoeld om uw aanvraag af te handelen.

We streven ernaar om uw persoonlijke gegevens te beveiligen met een passend beveiligingsniveau en ze niet langer te bewaren dan noodzakelijk is voor legitieme zakelijke of wettelijke doeleinden. We zullen ze vervolgens veilig verwijderen. Raadpleeg onze privacyverklaring voor meer informatie over hoe JLL uw persoonlijke gegevens verwerkt.