Onderzoek

JLL European Coliving Index 2019 

Dit rapport onderzoekt de kansen binnen de coliving-markt in Europa en biedt inzicht in de belangrijkste factoren die de vraag in deze sector stimuleren.

Coliving – waarbij huurders een geoptimaliseerde, persoonlijke ruimte huren en de gemeenschappelijke ruimten en voorzieningen delen – is een flexibele en moderne oplossing voor de veranderende lifestyle en woonbehoefte van inwoners van grote steden. Uit dit rapport  blijkt dat deze sector in Europa door de groeiende institutionele investeringen snel kan opschalen. 53% van de bestaande coliving accommodaties is relatief groot (> 100 bedden) en dit aandeel zal de komende tijd verder stijgen. Voor projecten die in aanbouw zijn, zal het gemiddelde aantal bewoners stijgen naar meer dan 250. 

Vul dit formulier in om het rapport te downloaden

Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

 

Privacyverklaring

Jones Lang LaSalle (JLL), samen met zijn dochterondernemingen en filialen, is wereldwijd marktleider in vastgoed- en investeringsmanagement. We nemen onze verantwoordelijkheid om de aan ons verstrekte persoonlijke informatie te beschermen zeer serieus.

Over het algemeen zijn de persoonlijke gegevens die we van u verzamelen bedoeld om uw aanvraag af te handelen.

We streven ernaar om uw persoonlijke gegevens te beveiligen met een passend beveiligingsniveau en ze niet langer te bewaren dan noodzakelijk is voor legitieme zakelijke of wettelijke doeleinden. We zullen ze vervolgens veilig verwijderen. Raadpleeg onze privacyverklaring voor meer informatie over hoe JLL uw persoonlijke gegevens verwerkt.