Onderzoek

JLL European City Dynamics report 2019

Dit rapport onderzoekt de veranderende bevolking en de veranderende maatschappelijke en economische structuren, en de impact die dit heeft op de Europese woningvraag.

In 2019 woont bijna driekwart van de Europeanen in steden en dit aandeel zal naar verwachting alleen maar groeien. We onderzoeken de impact van dit veranderende demografische landschap op de huisvestingsoplossingen die nodig zijn.

Dit rapport presenteert drie belangrijke inzichten in het veranderende demografische landschap van Europa: waar mensen wonen, wie ze zijn en de veranderende patronen van hoe ze leven. Deze drie onderling verbonden elementen beïnvloeden de huidige en toekomstige vraag naar woningen.

Met inzichten in populatieveranderingen in heel Europa, bekijken we de leeftijdsprofielen van de bevolking, onderzoeken we maatschappelijke veranderingen in de manier waarop volwassenen leven en kijken we vooruit naar de trends die we het komende decennium kunnen verwachten te ontwikkelen. Deze analyse werpt licht op de huidige en toekomstige vraag naar huizen en het scala aan huisvestingsoplossingen dat nodig is voor de groeiende stedelijke bevolking van Europa.

Vul dit formulier in om het rapport te downloaden

Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

 

Privacyverklaring

Jones Lang LaSalle (JLL), samen met zijn dochterondernemingen en filialen, is wereldwijd marktleider in vastgoed- en investeringsmanagement. We nemen onze verantwoordelijkheid om de aan ons verstrekte persoonlijke informatie te beschermen zeer serieus.

Over het algemeen zijn de persoonlijke gegevens die we van u verzamelen bedoeld om uw aanvraag af te handelen.

We streven ernaar om uw persoonlijke gegevens te beveiligen met een passend beveiligingsniveau en ze niet langer te bewaren dan noodzakelijk is voor legitieme zakelijke of wettelijke doeleinden. We zullen ze vervolgens veilig verwijderen. Raadpleeg onze privacyverklaring voor meer informatie over hoe JLL uw persoonlijke gegevens verwerkt.