Onderzoek

Flexibilisering van de kantorenmarkt

In 2017 groeide het wereldwijde aanbod van flexibele kantoorruimte in de twintig grootste markten met ongeveer 30 procent, wat overeenkomt met 1 miljoen vierkante meter. De snelle groei van deze sector zorgt voor veel vragen bij zowel beleggers als gebruikers. Wat is de lange termijn impact van deze ontwikkeling op de traditionele kantorenmarkt? Wat voor impact heeft deze ontwikkeling op de transparantie van de markt, de verhouding tussen vraag en aanbod maar natuurlijk ook op de toekomstige werkplek? In ons rapport geven we antwoord op deze en andere vragen.

Vul dit formulier in om het rapport te downloaden

Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

 

Privacyverklaring

Jones Lang LaSalle (JLL), samen met zijn dochterondernemingen en filialen, is wereldwijd marktleider in vastgoed- en investeringsmanagement. We nemen onze verantwoordelijkheid om de aan ons verstrekte persoonlijke informatie te beschermen zeer serieus.

Over het algemeen zijn de persoonlijke gegevens die we van u verzamelen bedoeld om uw aanvraag af te handelen.

We streven ernaar om uw persoonlijke gegevens te beveiligen met een passend beveiligingsniveau en ze niet langer te bewaren dan noodzakelijk is voor legitieme zakelijke of wettelijke doeleinden. We zullen ze vervolgens veilig verwijderen. Raadpleeg onze privacyverklaring voor meer informatie over hoe JLL uw persoonlijke gegevens verwerkt.