Onderzoek

Risico's beperken door veerkrachtige supply chains te bouwen

De huidige pandemie heeft het belang van risicobeperking in de supply chain vergroot. Hoe zou u omgaan met een van de meest waarschijnlijke ‘fallouts’ van COVID-19, namelijk een langdurige verstoring van de wereldwijde supply chains. Als gevolg hiervan verwachten wij dat het opbouwen van een grotere veerkracht van de supply chain een steeds groter aandachtspunt voor bedrijven zal worden.

Ons meest recente rapport biedt bedrijven richtlijnen voor het verminderen van supply chain-risico's en biedt inzicht in de voordelen die bedrijven kunnen halen uit het bouwen van veerkrachtige supply chains, waaronder verbeterde flexibiliteit en reactievermogen voor hun klanten.

Vul dit formulier in om het rapport te downloaden

Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

 

Privacyverklaring

Jones Lang LaSalle (JLL), samen met zijn dochterondernemingen en filialen, is wereldwijd marktleider in vastgoed- en investeringsmanagement. We nemen onze verantwoordelijkheid om de aan ons verstrekte persoonlijke informatie te beschermen zeer serieus.

Over het algemeen zijn de persoonlijke gegevens die we van u verzamelen bedoeld om uw aanvraag af te handelen.

We streven ernaar om uw persoonlijke gegevens te beveiligen met een passend beveiligingsniveau en ze niet langer te bewaren dan noodzakelijk is voor legitieme zakelijke of wettelijke doeleinden. We zullen ze vervolgens veilig verwijderen. Raadpleeg onze privacyverklaring voor meer informatie over hoe JLL uw persoonlijke gegevens verwerkt.